Eestlased Lõuna-Koreas on põnev ja hariv reisiseiklus, mis viib televaataja koos saatejuhtide Sander Valge, Leho Lehise ja Jaan Roose eestvedamisel eksootilisse Lõuna-Koreasse!

Eestist umbes 15 lennutunni kaugusel asuv Lõuna-Korea on üks veidramaid paiku kogu maailmas. See on koht, kus ka kõige suuremate kogemustega reisisell sõna otseses mõttes pahviks lüüakse. “Ma olen ma elu jooksul reisinud meeletult palju, aga vot selliseid veidrusi pole ma veel näinud” muheleb Jaan Roose, kes kohe esimesel võttepäeval einestas kohalikus kohvikus, mis oli WC teemaline. “Taldrikud, lusikad, tassid, potid, pannid ja kogu sisekujundus oligi nagu üks suur tualett. Väga kummaline,” ütleb Roose.

Saatejuht ja produtsent Sander Valge sõnul oli tema üks põhilisi eesmärke selle reisi jooksul näha ka Põhja-Koread. “Kui me juba siin olime, siis oleks olnud patt seda seiklust mitte ette võtta. Etteruttavalt võin öelda, et reis Põhja-Korea piirile oli korralik kaos” räägib Valge. Kuidas näeb välja argielu Põhja-Korea piiripunktis, seda kõike näeb varsti algavas reisisaates. 

Kui varasemalt on Valge ja Roose reisinud tandemina, siis sel korral on punti võetud ka hea sõber ja kolleeg Leho Lehis. “Mul on ääretult hea meel, et Sander ja Jaan mind endaga reisile kaasa kutsusid. Täna võin ma öelda, et andsin endast 110%, et kogu see seiklus tuleks meelelahutuslik, hariv ja tempokas. Olen lõpptulemusega väga rahul” ütleb saatejuht Leho Lehis. 

Põneva saatesarja käigus tehakse lähemat tutvust ka Lõuna-Korea kultuuriruumiga - aatomiteks saab võetud nii ajalugu, toidukultuur kui sealne popmuusika, mis ka siin Euroopas laineid lööb. 

„Eestlased Lõuna-Koreas“ alustab Kanal 2s pühapäeviti kell 20:05.