Stsenarist Urmas Lennuki ja lavastaja Ergo Kulla käe läbi sündinud uus lõbus kodumaine telesari “Minu küla” pakub ohtralt eneseirooniat, julgeid näitlejate rolle ja mängulisust. 

 

Peaosalisi, kahte linnaprouat, kes päranduse tõttu on sunnitud maale kesistesse tingimustesse elama minema, kehastavad Merle Palmiste ja Ingrid Margus.



Sarja keskmes on tohutu intriig, mis saab alguse kui metsaärimees Gunnar Holm ühel ilusal päeval langeva puu alla jääb ja sureb. Tema aastakümnete pikkune elukaaslane Tiina (Merle Palmiste) avastab, et mehel on ka teine naine – mehe seaduslik abikaasa Inriid (Ingrid Margus). Viimane aga avastab omakorda, et ootab surnud mehelt last.



Ootamatult surma saanud puiduärimees jätab oma naistele suure varanduse. Selle pärib aga naine, kes on suuteline minema Tallinnast Karinu külla ja elama lapsepõlvekodus elutingimusi muutmata aasta aega. Linnavurledel tuleb üksteise talumatule eksistentsile lisaks leppida ka maaelu ebamugavuste ja tohutult veniva elutempoga.



Külaelu argipäeva vürtsitavad kohalikud päevapüüdjad Olter Kamm (Margo Mitt) ja Nikolai (Andres Tabun), kes sündisid õlleklaas peos ning jalgpall südames ning kaval baarimees Kalle (Tarvo Vridolin), kel omad huvid mängus.


Kuueosaline uus kodumaine telesari “Minu küla” alustab Kanal 2s laupäeval 27. aprilli kell 20.30.