Valelikud võrgutajad
E-N öösel

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2010
H1:E9
Täiuslik torm
Terve kool valmistub küpsuseksamiks, väljas möllav torm lööb aga kõigi plaanid sassi. Emilyle langeb Alisoni mälestusnurga hävitamise kahtlus ja paljastub üks tema saladustest. Selgub Spenceri ema ja Alexi vaheline seos. Ariat üllatavad nii Ella kui Ezra. Ashley ja Byron leiavad üha enam ühist jutuainet.
Kanal 2
H1:E10
Äärmuslikud meetmed
FBI ilmub lagedale uute asitõenditega seoses Alisoni surmaga. Tüdrukud kutsutakse sünnipäevapeole, kus nad loodavad lõpuks ometi salapärase A. paljastada. Õhtu võtab aga kõigile ootamatu ja traagilise pöörde. Meeleheitel kuhjuvatest võlgadest, astub Ashley täiesti lubamatu sammu.
Kanal 2
H1:E11
Uued tuuled
Hanna on haiglas ja arvab teadvat, kes on salapärane A. Emilyl on isaga tõsisem jutuajamine ja jutuks tuleb ka Emily sõprus Mayaga. Toby võetakse vahi alla. Ezra ja Aria annavad suhtele uue võimaluse. Spencerit tabab kodus shokeeriv üllatus.
Kanal 2
H1:E12
Soola haava peale
Emily kutsub Maya õhtusöögile, et vanemad tütre uue kullakesega harjuksid. Noel on Aria ja Ezra suhtest teadlik ning kasutab seda trumpi väljapressimiseks. Mona korraldab Hannale kojusaabumise puhul üllatuspeo, millel on mõistagi ka tagajärjed.
Kanal 2
H1:E13
Tunne oma vaenlasi
Noel jätkab Ezra survestamist ning õpetajal ei jää muud üle kui võtta vastu otsus töökohta vahetada. Pam ei taha kuidagi Maya ja Emily suhtega leppida ning tal õnnestubki nad lahutada. Tüdrukud saavad ootamatu vihje Iani ja Alisoni kohta.
Kanal 2
H1:E14
Ole soovidega ettevaatlik
Hanna on sunnitud sõltuma A-st, et teenida tagasi kadunud raha, selle nimel tuleb aga ohvriks tuua suhe Seaniga. Aria on oma kunagise lapsehoidja Simone ja Ezra peale armukade. Jätkub jaht tõenditele, mis seoksid Ianit Alisoni mõrvaga.
Kanal 2