Meie aasta Indoneesias
L 19:30 · Kordus P 10:30

Armastatud teleperekond võtab ette uue reisi, seekord eksootilisse Indoneesiasse. Algavas dokumentaalsarjas kõnelevad Tuuli, Arbo ja teismelised Andres ning Kristjan Sulawesil muumiatega, päästavad Sumatral orangutange, põgenevad metsikul Paapual matšeetega peaküti eest, proovivad Balil valgustust saada, toovad koos kohalikega vereohvreid ning püüavad selles tohuvabohus enam-vähem normaalseks jääda.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav
H1:E9
Orangutanid Sumatral
Täna kolime perega Sumatra saarele, et asuda vabatahtlikuna tööle ohustatud orangutanide kaitsjatena. Seda intelligentset inimahvi pidasid kohalikud hõimud varem endaga võrdväärseks inimeseks. Sumatra džunglis seiklevad Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar koos teismeliste laste Andrese ja Kristjaniga.
Kanal 2
Kanal 2
H1:E10
Jakarta ja Kalimantan - elu veel
Indoneesia pealinn Jakarta on suures osas vee all ning uppumast hoiavad seda hiiglaslikud tammid. Aastaks 2050 peaks Jakarta olema tervenisti allpool merepinda. Seega plaanitakse kolida kogu pealinn väheasustatud Kalimantani saarele. Ent ka Kalimantalil elatakse üsna vesistes tingimustes. Näiteks on džunglites maanteede asemel peamisteks liikumisteedeks jõed. Asume mitmepäevasele retkele puidust jõelaevaga nii nagu kohalikud seda teevad. Selgub, et peame magama õues laeva tekil. Vee peal püsivad Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar koos teismeliste laste Andrese ja Kristjaniga.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2
H1:E11
Kalimantani peakütid
Kalimantani saare sisemaal elavad dajaki hõimud, kes on kartmatute peaküttidena kogunud jubedat kuulsust. Hoolimata verisest minevikust on tegemist äärmiselt külalislahke rahvaga, kes tutvustab saabujatele oma loodususku - kaharinganit. Peaküttidele lähevad külla Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar koos teismeliste laste Andrese ja Kristjaniga.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2