Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile reisisaate „Kolm naist karavanis“ uus hooaeg, mis kutsub vaatajad kaasa seiklusele südasuvisesse Kesk-ltaaliasse.Karavaninaistel Carolal, Kristelil ja Eeval tuleb rinda pista nii rekordeid purustanud kuumalainega kui ka turistide hordidega. Kõrvetav kuumus kütab üles ka kired autokaravanis, pannes proovile nii omavahelised suhted kui auto enda sõiduvõime.

 

Järjekordne karavaniseiklus viib kolm naist südasuvisesse Kesk-Itaaliasse. Carola Madise sõnul oli eesmärk teha kogu Kesk-Itaaliale kahe nädalaga ring peale ning tal oli kõik täpselt planeeritud. Reisiseltskond sattus Itaaliasse aga just rekordeid purustanud kuumalaine ajal, mil temperatuurid tõusid kohati lausa üle neljakümne kraadi. „Kuumarabanduse ohu tõttu pidime oma plaane pidevalt jooksvalt ümber tegema.“ ütles Carola.

 

Kõrvetav kuumus pani lisaks naiste kannatusele ja omavahelistele suhetele tõsiselt proovile ka autokaravani enda. „Pool ajast sõitsime ringi nii, et autol kõik tuled armatuuril põlesid,“ meenutab Eeva Esse ning lubab, et uus hooaeg saab olema väga meeleolukas. „Pane ükskõik mis naised ülekuumenenud kitsasse karavani kaheks nädalaks elama ja tulemus on ilmselt sama - palju elamusi, naeru ja pisaraid.“

 

Reisiseltskonna raskustest hoolimata võlub Itaalia oma maaliliste vaadete, põneva ajaoo ja imemaitsva toidukultuuriga.

 

„Kolm naist karavanis. Itaalia“ alustab täna kell 20:30, Kanal 2-s.