Hommikuse pooletunnise kokasaate igal episoodil on oma teema, mida soe ja südamlik Rita avab koos saatekülalisega, kes just selle teema ekspert. Lisaks retseptidele ja headele kokkamisvõtetele saab televaataja kasulikku lisainformatsiooni, kuidas mingi toiduaine või selle valmistamise tehnoloogia mõjutab meie tervist, immuunusust, tuju ning sooritusvõimet. Kuid mitte ainult: igas saates tutvustab Coffee People’i barista või kohviekspert, kuidas valmistada eriti häid kohvijooke tutvustades erinevaid kohvisorte ning –masinaid ja valmistamisviise.

Saade, nagu üks mõnus laupäevgi, algab hea kohviga. Seejärel teeb Rita külalist oodates valmis pannkoogid: tõepoolest, 10-episoodiline kokasaade pakub televaatajale lausa kümmet erinevat pannkoogiretsepti ning valmistusviisi.

Koos liitunud saatekülalisega asutakse valmistama kokasaate põhiretsepte ja avama muheda vestluse käigus saate teemat. Näiteks fermenteerimisest tuleb rääkima toiduteadlane ja fermentatsiooniekspert Rainer Kuldjärv (tema kokaraamat “Fermentatsioonist - ausalt ja avameelselt” võitis 2023 aasta kokaraamatu auhinna), kuid gluteeni, jahu ning hapusaia tegemise saate külaliseks on karismaatiline belglane, gurmaan Francois Arnould, kes juba aastaid Tallinnas oma pagarikoda peab jne.

 

Rita kokkab pühapäeviti kell 10.40.