Täna, 5. märtsil alustab Kanal 11 eetris uus tõsielusari „Eesti tippmodell ekstra“. Lisaks stardivad tõsielusaated „e-armastus“ ja „Kummitusekütid“.

 

Kui “Eesti tippmodell” Kanal 2s kell 21.35 lõpeb, võtab Kanal 11 näitamise üle ja viib vaataja tõsielusarja tagatuppa. Saatejuht Electra toob vaatajani põnevad intervjuud saatest lahkunud tüdrukuga, samuti intervjuud saate külaliste ja tegijatega. Saates näeb lavatagust elu ja saab aimu sellest, kuidas modellisaadet tehakse. Esimeses saates näeme eksklusiivintervjuud America’s Next Top Model kohtuniku Miss J Alexanderiga. Lisaks – mida zhüriiliikmed tegelikult üksteisest arvavad, Kaja Wunder räägib kuulsast Tyra Banksi ja Naomi Campbelli vastasseisust ja näeme värvikamaid kaadreid saatesse pürgijatest.

 

„Eesti tippmodell ekstra“ on eetris esmaspäeviti kell 21:35.

 

„e-armastus“ (originaalpealkirjaga „E-Love“) on lustakas suhtesari, mis tutvustab paare, kelle armuleek on lõkkele löönud virtuaalses maailmas. Mis tunne on armastada kedagi, keda sa pole päriselt näinud? Mis tunne on temaga kohtuda? Kas ootused täituvad või purunevad? Mis saab edasi? Sarja avaosas kohtuvad esimest korda Montreali ärimees John ja vabakutseline näitleja Patti, et saada teada, kas internetist alguse saanud tunne jääb särisema ka väljaspool virtuaalmaailma piire.

 

„e-armastus“ on eetris esmaspäeviti kell 20:00.

 

„Kummitusekütid“ (originaalpealkirjaga „Paranormal Home Inspectors“) on põnev dokumentaalsari professionaalsetest kummitusküttidest, kelle ülesandeks on aidata vaimude, kummituste ja poltergeistidega kimpus peresid. Tipptehnikaga varustatult otsivad ja kõrvaldavad nad kummitused ning üritavad sündmustele teaduslikke seletusi leida. Esimeses osas aitavad kütid ridaelamuboksi ostnud üksikema, kelle uus unistusekodu osutus tõeliseks kummitustepesaks, milles elamine kujunes tema tütrele ja koerale eluohtlikuks kogemuseks.

 

„Kummitusekütid“ on eetris esmaspäeviti kell 20:35.