Vaata SIIT!

 

 

"Eesti tippmodelli" neljas saade viis tüdrukud kokku esimese ektreemse ülesandega, kus kõrgusekartus võib nii mõnelegi saatuslikuks saada. Modellimajas valitseb aga endiselt korralagedus ja see on ka osaliselt põhjuseks, miks tippmodelli tee ühele tüdrukule just täna lõppeb...

Tüdrukute päev algab batuudikeskusest ja juba ainuüksi mõte taolisest kargamisest paneb nii mõnelgi pea valutama. Trenni tuleb aga teha, sest neid ootab ees fotosessioon hotelli katusel, kus batuudil hüpates tuleb endast parim pilt välja võluda. Hirm on suur, sest piirded tunduvad madalad ning linnavaade tekitab peapööritust.

Fotosessioonist toibunud, tuleb tüdrukutel tikk-kontsad jalga ajada ja muulile joosta, sest seal ootab neid ees kõnniõpetaja Avo Hein ja supermodellid Carmen Kassi, Tiiu Kuigi ning Kelli Lumi avastanud staažikas modellikütt Paolo Moglia. Hiljem tuleb tüdrukutel rakendada õpitut Eesti moeloojate rõivastes, millest igaühel on juures kiiks, miks neid pole lihtne kanda. Päeva lõpus ootab modellihakatisi ees aga esimene tõeline moeshow – neil tuleb kanda õhkõrna pesu otse kohvikukülastajate silme all.

Saate žüriis on sel korral lisaks Volkmannile, Väljaotsale ja Eesmaale ka talendiotsija Paolo Moglia. Sõel muutub tihedamaks ja õhk pingelisemaks. Ühte kahe viimase hulka jäänud tüdrukust süüdistatakse ükskõiksuses, teist aga selles, et tema muidu elurõõmus ja ülevoolav energia ei jõua kuidagi fotodele. Nii otsustavad kohtunikud saata ära tüdruku, kes eksib pidevalt modellimaja reeglite vastu ja, kelle kohta on nad modellimajast nii mõndagi kuulnud. Ei tasu arvata, et miski siin saates saladuseks jääb...

Põnev ja intrigeeriv “Eesti tippmodell” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast armastatud kodumaist sarja “Naabriplika”.