Vaata SIIT

Kanal 2s alustas uus ajakirjanduslik telemagasin "Radar". Avasaade paljastas, et 62 riigiasutusele hakkab teenust osutama ettevõte, mis kuulub Venemaa rikkaimale inimesele Alisher Usmanovile. Saates selgub, kuidas Kreml ja Vene luure seda Eesti vastu ära kasutada saavad.

"Radari" peatoimetaja Marii Karelli sõnul on uue iganädalase teleajakirja eesmärk panna vaatajaid kaasa mõtlema, kaasa naerma või kaasa tundma. „Olukorras, kus Venemaa on sisuliselt läinud Ukraina vastu sõtta ja Kreml pidanud kinni Eesti kaitsepolitsei töötaja, on raske mitte tunda end ebamugavalt, nähes olulise riigihanke niite jõudvat Venemaa ühe mõjukama inimeseni,“ selgitas Karell "Radari" avasaate võtmeloo tagamaid.
 
Tänane "Radar" toob päevavalgele ka ebamugava tõe kõigile neile, kes müünud, kaotanud või ära andnud oma vana nutitelefoni. „Ootamatult selgub, et nutitelefonidest on kerge vaevaga võimalik taastada ka need fotod, sõnumid ja videod, mille oma arust oleme ammu kustutanud,“ hoiatab Karell. Ühtlasi lubab ta, et "Radar" õpetab, kuidas end andmete valedesse kätesse sattumise eest kaitsta.
 
Lisaks näeme avasaates südamlikku lugu väikesest poisist, kes pääses üliraskest haigusest tänu õnnelikule, lausa uskumatult kõlavale saatuslikule juhusele.
 
"Radar" on Kanal 2 uus teleajakiri, mis igal teisipäeval toob vaatajateni nii päevakajalisi kui ka ajatumaid teemasid. Põnevad, uurivad ja eksperimenteerivad lood toovad vaatajani peatoimetaja Marii Karell, toimetajad Raul Ranne, Hannes Sarv ja Robert Kõrvits. Lisaks vahendavad põnevaid teemasid veel Eero Reinu(„Eesti kõige-kõige) ja teised kaastöötajad.
 
"Radar" on Kanal 2 eetris teisipäeviti kell 20:30.
 
"Radar" ootab teemasid kommenteerima oma Facebooki lehel: www.facebook.com/telesaaderadar