Vaata SIIT!


Kanal 2s alustas kolmandat hooaega tõsielusari „Eesti tippmodell“. Sellel hooajal võistlevad tippmodelli tiitli nimel 12 noort, kelle seas on esmakordselt ka noormehed.

Saates osalevad noormehed on tüpaažilt nii erinevad, kui üldse olla saab, nii et mehelikku sarmi jagub igale maitsele. Samuti on tänavused neiud äärmiselt erineva tausta ja ellusuhtumisega.
 
Tavapärasele võistluspingele ja sellest tulenevatele intriigidele lisanduvad ka romantilised liinid. Ongi ju võimatu, et noored ja ilusad inimesed üksteisele silma ei jääks. Juba esimeses saates ei ole pääsu ka konfliktidest ja sõnasõdadest.
 
Ka avaepisood on seekord teistsugune. „Enam ei kutsuta modelle ükshaaval žürii ette ristküsitlusele nagu eelmistel hooaegadel, vaid castingutelt välja valitud neidude ja noormeeste koorekiht läbib viimase tuleproovi modellilaagris. Seal selguvad kohtunike valvsa pilgu all parematest parimad. Juba avasaates ootab modelle esimene katsumus poodiumil ning ka esimene fotosessioon – end tuleb tõestada rollimängudes, mis osutuvad mõnelegi osalejale ületamatuks pähkliks. Kõige tipuks selgub, et rinda pista ei tule ainult üksteisega, vaid taltsutada tuleb urisev neljajalgne,“ vihjab saate toimetaja Katrin Pauts.
 
"Eesti tippmodell" on Kanal 2s neljapäeviti kell 20. Pärast Kanal 2 saadet jätkuvad emotsioonid Kanal 11 saates "Eesti tippmodell täiega" kell 21.