Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2 ekraanile „Eesti tippmodelli“ kolmas osa, kus koduigatsus ja tervisehädad viskavad õhku küsimuse, kes võistlejatest üldse saates jätkata saab.

Tänase modellisaate sündmused leiavad aset palavas Pärnus. Nagu suvisest suveilmast oleks veel vähe, kütab kirgi võistlejatega liitunud uustulija Antonio, kes osad elevusse ajab, teised aga kadedaks teeb. Suviselt rahvarohkes Pärnus peavad võistlejad end proovile panema sedakorda uut tüüpi ülesandes – kuidas meelitada suvitajaid õhtul klubisse? Paarikaupa võistlemine paneb suhted ja oskused proovile, sest kiirusest olulisemaks võib saada hoopis edukas müügitöö.

Maha ei jahtu temperatuur ka fotosessiooni käigus. Aurava ja kuuma Estonia Spaa basseini veerel peavad modellihakatised võtma fotograafi Oliver Moosuse ja assistent Jaanar Nikkeri juhtimisel nii keerulisi poose, mis isegi treenitud poisid värisema paneb.

Ärevuseks annavad põhjust muudki teemad. Taaskord lööb ühel võistlejal välja allergia, mille pärast modellimajas kiirabi käib. Stress ja koduigatsus muutub aga ühe võistleja jaoks sedavõrd väljakannamatuks, et rikutakse reegleid, mis toovad kaasa pöördelise sündmustekäigu.

„Eesti tippmodell“ on Kanal 2s täna õhtul kell 21:30, kohe pärast „Kodutunnet“.
Vaata ka jätkusaadet „Eesti tippmodell täiega“ Kanal 11s kell 22:30!