Särtsakas „Õhtu!“ on tänasest suvepuhkuselt tagasi täismahus tunniajalisena ning pakub televaatajatele rõõmu esmaspäevast reedeni Kanal 2s ikka kell 21.00

 

 

Juba neljapäeval, 3.septembril kandideerib armastatud „Õhtu!“ Eesti Filmi-ja Teleauhindadele, kus saatejuhtide kolmik on nomineeritud parima meelelahutussaate juhi kategoorias.

 

Saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool pole loorberitele puhkama jäänud ja lubavad ka uueks hooajaks mitmeid üllatusi, mida Eesti telemaastikul veel nähtud pole.

 

„Me proovime ikka midagi uut pakkuda ja panna ennast olukordadesse, kus me varem ei ole olnud,“ lubab saatejuht Jüri Butškov.

 

„Siiamaani oleme me omavahel väljakutseid teinud, aga uuel hooajal lisandub üks uus rubriik veel, kus me esitame väljakutse ka tuntud inimestele,“ lisab Rober Rool.

 

Täna õhtuses avasaates on külas äsja «Tenetis» Hollywoodi-debüüdi teinud Jan Uuspõld, näitleja Kait Kall, särav Liis Lemsalu ning veel mitmed tuntud-armastatud Eesti inimesed. Liis Lemsalu on ka esimene tuntud eestlane, kes saatejuhtide väljakutse vastu julgeb võtta ning saates midagi enneolematut teeb. Valida on kolme ülesande vahel. -150 kraadises külmakambris oma uut lugu esitada, laskma selgeltnägijal oma peopesa lugeda või Piret Laosega kätt suruda. Otsustajaks on televaatajad.

 

 

Meelelahutusliku otsesaate „Õhtu!“ uus hooaeg stardib Kanal 2s juba täna õhtul kell 21.