Esmaspäeval kell 21 suvepuhkuselt naasnud Kanal 2 lustakas jutusaade «Õhtu!» avas sügishooaja võimsa avalöögiga, kogudes ekraanide ette muljetavaldavalt suure hulga telepublikut.

«Võib öelda, et «Õhtu!» hooaja avasaade võeti televaatajate poolt väga positiivselt vastu. Saadet jälgis igal ajahetkel keskmiselt 5,4% kogu teleauditooriumist. Vähemalt 5 minutit jälgis saadet koguni iga kümnes eestimaalane ehk 121 000 inimest. Tulemus on parem kui kevadhooajal keskmiselt,» rõõmustavad saatetegijad. 

««Õhtu!» on iga hooajaga oma populaarsust kasvatanud ning uusi fänne juurde võitnud. Ootused on kõrged ka alanud sügishooaja osas ning saate populaarsuse kasv ei näita veel vaibumise märke – vastupidi, televaatajate positiivselt üllatamine toob igal tööpäeval kell 21 Kanal 2 lainele aina rohkem uusi televaatajaid. Esimene saade oli selles osas ehe näide.»

Eesti kõige särtsakam ja populaarsem argipäevane telesaade «Õhtu!» rõõmustab televaatajaid argiõhtuti kell 21 Kanal 2s. Kui kevadel kärpis koroona saate poole lühemaks, siis nüüd on saade tagasi taas täies hiilguses ehk tunniajalisena.

31. augusti avasaates aitasid sügishooajale starti anda äsja «Tenetis» Hollywoodi-debüüdi teinud Jan Uuspõld, näitleja Kait Kall, lummav Liis Lemsalu ning veel mitmed tuntud-armastatud Eesti inimesed.

Vaata saadet VeebiTVst: https://kanal2.postimees.ee/pluss/video/?id=224716

Juba sel neljapäeval, 3. septembril kandideerib «Õhtu!» Eesti Filmi- ja Teleauhindadele, kus saate vägev saatejuhtide trio on nomineeritud parima meelelahutussaate juhi kategoorias. 

Jälgi saadet Instagramis, kus saade on ligi 30 000 jälgijaga juba «võitnud» Eesti kõige enam jälgitava telesaate tiitli.