Paljassaarde kerkib linna moodsaim, kogu Eesti esimene täielikult kliimaneutraalne asum, mis hakkab kandma nime Hundipea. Projektiga on stuudios arhitekt Indrek Allmann, kes on aastaid tegelenud rohelise mõtteviisi, inimeste liikumise ja neist lähtuvate terviklahendustega. 

Teeme ringkäigu Põhja-Tallinnas, kus asub Tallinna väike-London – Professorite Küla. Millised on linnaosa peamised murekohad? Milline on põhja-Tallinna tulevikuvisioon? Stuudios on linnaosa vanem Peeter Järvelaid (KE) ja Riigikogu, Tallinna linnavolikogu ja Põhja-Tallinna linnaosakogu liige Jaak Juske (SDE).

Kirjanik Katrin Pauts toob saatesse oma uue novellikogu „Tallinna tume. Tavaliste inimeste väikesed nurjatused.” Kriitikud on äsja ilmunud raamatu kohta juba kiitvalt öelnud, et müstika ja pinevuse piiril balansseerivas raamatus annab tunda Pautsi kui krimikirjaniku taust.

Lisaks uurime, mida tähendab uus YOLO liikumine maailmas, mis on ehk jõudmas ka Põhja-Tallinna. Mida võiks olla Eestil õppida USAlt, kus on nüüdseks vaktsineeritud üle poole täisealistest ja tuleb läbida „viimane miil“ ning vaktsineerida ka seniseid skeptikuid.

 

Otsesaade “Siin Tallinn” juba täna kell 21.30 Kanal 11s, saatejuhid on Neeme Raud ja Anneli Lahe