„Marilyn Kerro elamise kunst“ on tuntud selgeltnägija käsitlus inimeseks olemisest ja elamise viisist. Igas saates avab Eesti esinõid teemasid, mis on loomulik osa meie igapäevasest elust. Saadetes räägitakse rahast, tervisest, kodust, lastest, tööst, sünnist ja surmast. 

Kerro lubab, et igast saatest leiab keegi midagi, mida kõrva taha panna. „Ma arvan, et see saade ei ole, et ma lähen õpetama kuidas elada. Ma olen ka inimene, lihast ja luust, vaid pigem me lahkame need teemad kõik läbi ja räägime oma kogemusest.“

Sõltuvalt teemast on iga saade täiesti eri nägu. Mõned teemad avab Kerro üksinda, siis saavad sõna näiteks hinged ja asjad. Mõne teemaga seoses saavad sõna ka inimesed, kellel on antud asjas väärtuslik kogemus, mis ilmestab Kerro poolt räägitut. „Ühes saates on meil väike tüdruk, kes mäletab detailselt oma eelmist elu, mis lõppes Estonia katastroofiga,“ kirjeldab Kerro enda jaoks kõige paeluvamat lugu juba filmitud materjalist.

Uue saatesarja täna ekraanile jõudva esimese osa teema on raha ja töö. Kuidas parandada oma majanduslikku olukorda ja võimalusi tööturul? Kuidas keerata rahaõnn enda poole?

Saates räägivad lisaks Kerrole oma mõtetest antud teemal ka ettevõtja Indrek Neivelt, Memoris matusebüroo asutaja Trko Tuisk, ooperilaulja Angelika Mikk ning Chief of Happiness Officer , Tele2 klienditeeninduse ja personali direktor Sirli Seliov.

Põnevaks muudab saate fakt, et mitte ükski saate külaline ei ole Marilyn Kerroga kohtunud ja nad ei tea, mida Kerro antud teemal on rääkinud. Saate tiim intervjueeris kõiki osalisi eraldi. Samamoodi ei tea Kerro, mida need inimesed antud teemal rääkisid. Ja see, kuidas saates hakkavad nende kõigi mõtted kokku kõlama, on juba omaette täielik müstika.

 

„Marilyn Kerro elamise kunst“ alustab Kanal 2s juba täna kell 20:00, kohe pärast Reporterit.