Pühapäeval, 17. oktoobril on valimiste lainel ka Kanal 2 ja telekanal Duo 5, kuna siis selguvad enam kui 10 000 kandidaadi hulgast need poliitikud, kes hakkavad nelja aasta jooksul Eesti elu kohalikul tasandil edendama.


Kell 19:00 läheb valimistepäeva „Reporter“ eetrisse Postimehe valimisstuudiost, kust juba kell 20:00 võtavad otsad üle saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Madis Kimmel ning nende eestvedamisel saab telekanal Duo 5 vahendusel jälgida kuni südaööni valimiste käiku ja tulemusi. Juttu aetakse kõigi Tallinna linnapea kandidaatide, aga ka teiste volikogusse pürgijatega. Kohal on erakondade juhid. Tehakse otselülitusi valimispidudele ja vaadatakse tagasi nii valimispäevale kui valimiste eelsele ajale erinevates Eestimaa paikades Saaremaast Setumaani. Suur valimisstuudio kestab südaööni.

 

Kell 19:30 teeb „Kuldvillak“ läbilõike Eesti poliitika viimase 30 aasta parimatest hetkedest. Stuudios mängivad ja panevad oma teadmisi proovile Kuku raadio poliitika eksperdid Timo Tarve, Marek Strandberg ja Rein Lang. Erisaate võidusumma läheb heategevuseks.

 

Kell 21:05 on ka humoorikas „Teletop“ seekord valimistega ametis. Ühiskonna-doktorid Peeter Oja ja Mart Juur võtavad kätte skalpellid ja teevad täpsed sisselõiked valimiskampaaniatesse ja lubadustesse ning vaatavad kõiki lõppeva nädala teemasid poliit-kirurgi pilguga. Selleks, et Oja ja Juur võtaksid skalpellid õigetpidi kätte, hoiavad saates asjalikku joont politoloog Erik Moora ja inimene Jan Uuspõld.