Kanal 2 uudistemagasin „Reporter“ läheb valimistepäeval kell 19:00 eetrisse Postimehe valimisstuudiost ja juhatab sisse valimiste õhtu erisaate. Kell 20:00, kohe kui valimiskastid sulguvad, algab telekanalil DUO 5, Postimehe veebis ja Kuku raadios otsesaade „Valimiste õhtu“, mida juhivad ajakirjanik Elo Mõttus-Leppik ja Kuku raadio peatoimetaja Madis Kimmel.

„Valimiste õhtu“ stuudios aetakse juttu kõigi Tallinna linnapea kandidaatide, aga ka teiste volikogusse pürgijatega. Kohale on lubanud tulla kõikide erakondade juhid ja sündmuseid kommenteerivad tuntud poliitikavaatlejad. Ühtlasi tehakse otselülitusi valimispidudele piirist piirini ja vaadatakse tagasi nii valimispäevale kui valimiste eelsele ajale erinevates Eestimaa paikades Saaremaast Setumaani. Suur valimisstuudio kestab kuni südaööni. Saatejuhid on ajakirjanik Elo Mõttus-Leppik ja Kuku raadio peatoimetaja Madis Kimmel.

Elo Mõttus-Leppik ja Madis Kimmel. Otsesaadet „Valimiste õhtu“ saab jälgida telekanalis Duo 5, Postimehe veebis ja Kuku raadios pühapäeval algusega kell 20:00.

Kanal 2 mälumäng „Kuldvillak“ teeb valimistepäeva erisaates läbilõike Eesti poliitika viimase 30 aasta parimatest hetkedest. Stuudios mängivad ja panevad oma teadmisi proovile Kuku raadio poliitika eksperdid Timo Tarve, Marek Strandberg ja Rein Lang. Erisaate võidusumma läheb heategevuseks.„Kuldvillak“ on Kanal 2s pühapäeval kell 19:30.

Kanal 2 humoorikas „Teletop“ on seekord samuti valimistega ametis. Ühiskonna-doktorid Peeter Oja ja Mart Juur võtavad kätte skalpellid ja teevad täpsed sisselõiked valimiskampaaniatesse ja lubadustesse ning vaatavad kõiki lõppeva nädala teemasid poliit-kirurgi pilguga. Selleks, et Oja ja Juur võtaksid skalpellid õigetpidi kätte, hoiavad saates asjalikku joont politoloog Erik Moora ja inimene Jan Uuspõld.„Teletop“ on Kanal 2s pühapäeval kell 21:05.