Täna kell 20 jätkub Kanal 2s saatejuht Keili Sükijaineni juhtimisel kauni muusikaga täidetud pühademeelne „Jõulusoov“. Suur heategevussaade tuleb appi lastele, kes kannatavad iga päev erakordselt karmi haiguse käes, et üheskoos nende elu paremaks muuta.

 

 

Eile alustanud „Jõulusoov“ toob kolmel järjestikusel õhtul ekraanile kolme vapra poisi erilised ja südantliigutavad lood. Igal õhtul saavad televaatajad tuttavaks ühe noore ja tubli, ent abi vajava lapsega. Eile kohtusime 13-aastase Romeniga – pealtnäha täiesti terve lapsega, kes aga tegelikult peab võitlust väga raske haigusega.

 

„Ma olen äärmiselt liigutatud Eestimaa inimeste headusest ja kokkuhoidmisest, südamest aitäh kõigile, kes on juba leidnud võimaluse teha pisemgi heategu ning omapoolne panus. Need poisid väga vajavad seda abi ning võite kindlad olla, et iga annetatud euro läheb ülla eesmärgi nimel,“ sõnas saatejuht Keili Sükijainen.

 

Tänase „Jõulusoovi“ peakangelane on 17-aastane Tanel. Elu ei ole Taneliga hell olnud. Haruldase geenirikke tõttu, mida leidub maailmas vaid 40 inimesel, on noormees ratastooli aheldatud. Juba lapsena kaotas Tanel ootamatu terviserikke tõttu oma ema ning mõne aasta eest röövis karm tööõnnetus tema isa. „Taneli haigus ägenes tegelikult pärast seda, kui ta jäi ilma ka oma isast. Miks antakse mõnele meist nii ebaõiglaselt palju kanda?“ ei suuda Sükijainen mõista elu ebaõiglust.

 

Vaatamata kõigele on Tanel saanud oma kasuema abiga juba käekõrval kõndima, kuid vajab täiesti jalule saamiseks meie kõigi abi.

 

„Jõulusoovi“ saadetega kogutud annetused jagatakse kolme poisi vahel vajaduspõhiselt ning kui inimeste lahkus on oodatust suurem ja vajaminevast summast raha üle jääb, annetatakse see Heategevusfondile Minu Unistuste Päev, mis viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

 

Helistades annetusnumbril 9002205, annetate 5 eurot;

Helistades 9002210, annetate 10 eurot;

Helistades 9002225 annetate 25 eurot.

Annetuse summa lisatakse teie järgmise kuu telefoniarvele. Annetuse saab teha ka MTÜ Kanal 2 Heategu arveldusarvele EE272200221074700429.

 

„Jõulusoov“ on Kanal 2-s täna kell 20. Stuudios hoiavad muusikalist meeleolu üleval Uku Suviste, Koit Toome ja Suured tüdrukud.