Sel pühapäeval on telesõu «Ma näen su häält» arvajad ja nõunikud end mänguks eriliselt ette valmistanud, et tõmmata vahele ka kõige andekamad teesklejad. Nõunike paneelis võtavad koha sisse otsekohese väljaütlemise poolest tuntud muusik Mihkel Raud ning Eesti oma Sherlock Holmes!

 

Saates asuvad lauljate seast teesklejaid välja valima elukaaslased Egle Poolak ja Kerro Kõva Viljandimaalt. Küünetehnikuna leiba teeniva Egle sõnul plaanivad nad võidu korral jagada raha kodu sisustamise ja reisimise vahel.

Naine lisab, et teda ärgitas saatesse kandideerima sõbranna, kuid ta otsustas telemängus õnne proovida hoopis oma elukaaslasega. «Kuna pruut tahtis niikuinii pealinna IKEAsse tulla, siis mõtlesin, et miks mitte teha kaks ühes ja tulla ühtlasi siia saatesse,» sõnab elukutseline põllumees Kerro.

Saate «Ma näen su häält» arvajad Egle ja Kerro.

Püsinõunikuna naaseb saatesse räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver, kes on end sel korral riietanud maailmakuulsa detektiivi Sherlock Holmesi järgi.

«Mõtlesin, et manifesteerin läbi riietuse endale detektiivioskusi juurde,» kommenteerib Kohver endale ebahariliku rõivastuse valikut.
 

Saate «Ma näen su häält» nõunik Estoni Kohver.

Külalisnõunikuna paneb end sel korral proovile saate fanaatik Mihkel Raud, kes enda sõnul vaatab telesõud igal võimalusel. Kui varem on Raud silma paistnud karmi väljaütlemisega kohtunikuna, siis saate «Ma näen su häält» eel sõnab muusik, et viisipidamatus ei ole midagi häbenemisväärset.

 

Saate «Ma näen su häält» nõunik Mihkel Raud.

Sel korral asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama poksipiiga, jäätisesõltlane, müügijuht, aktivist, pastasõber, sotsiaalpedagoog ja rattarändur. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.