Kanal 2 uudistemagasin “Reporter” tähistab 30. augustil oma 19. sünnipäeva. Saade on olnud läbi aegade kõikide oluliste sündmuste tunnistajaks, alates suurüritustest ja poliitilistest debattidest kuni rahutuste ja meeleavaldusteni. Vaata galeriist saatetiimi lustlikke toimetamisi läbi aastate!


2004. aastal komeedina teletaevasse põrutanud “Reporter” tuli, et jääda. Algusest peale oli selge, et saade soovib tuua vaatajateni mitte ainult uudiseid, vaid ka sündmuste sügavamat tausta ja meelelahutust. Ligi kaks aastakümmet on “Reporter” teinud omajagu vägitegusid, murdnud vaatajarekordeid ja tabusid ning tõusnud telemaastikul omamoodi liidriks.

 

Esmaspäeval jõudis ekraanile igapäevase uudistesaate värskenduskuuri läbi teinud 20. hooaeg. Sel hooajal näeb stuudio ekraanidel saatejuhi taga Eestimaa eri paiku ja sündmusi ja seda reaalajas. Uue kuue said uueks hooajaks ka erinevad “Reporteri” graafika elemendid.
 

Saatejuht Tõnis Sarap avaldas otse-eetris tunnustust ka lojaalsetele televaatajatele. “Teleõnne on meil jätkunud, sest olete meid ikka vaadanud ja aidanud oma kaasaelamisega “Reporterit” teha – aitäh,” sõnas Sarap saate alguses.

 

“Reporteri” meeskonnast on läbi käinud palju värvikaid, tänaseks tuntud ja tunnustatud ühiskonnategelasi. Saatejuhina on end lisaks tuumiktiimile proovile pannud Jan Uuspõld, Koit Toome, Hanna-Liina Võsa, Roald Johannson, Harry Kõrvits, Rauno Märks ja teised. Horoskoopi on omal ajal lugenud ka Anu Saagim ja Kati Toots.
 

Sünnipäevahõnguline “Reporter” on Kanal 2 ekraanil täna kell 19!

Vaata meeleolukat galeriid!