Sel pühapäeval astub Eesti vaadatuimas telesaates “Ma näen su häält” külalisnõunikuna üles lauljatar Tanja Mihhailova-Saar. “Siin saates on vajalik enesekindlus – kui see ei tule loomulikult, siis teeskle!” julgustab lauljatar.

 

Tanja tunnistab, et ta on teleri vahendusel saadet huviga jälginud ja õppinud tundmatute lauljate ja teesklejate käitumist ja mõtlemist analüüsima. “Sinu esmane mõte võib olla õige või vale – kuigi ma arvan, et olen hea äraarvaja, siis mõnikord eksin ka mina.” Lauljatar  lisas, et ilmselt tuleb talle saates kasuks senine lavakogemus.

 

Luiskamisega on Tanja sõnul tal kõik väga hästi. “Iga naine oskab luisata! Põhiline, et seda kasutatakse õigetes kohtades.” Ta rõhutas, et hea luiskaja suudab seda teha enesekindlalt, jättes mulje, et ta teab täpselt, mida ta räägib.


 

Lisaks äraarvamisele tuleb lauljataril lava jagada viimasesse vooru jõudnud salapärase laulja või teesklejaga. “Ma väga loodan, et mul endal ei lähe sassi. Nii palju mul on lootust, et mingi sisemine helistik on mul endal olemas,” räägib Tanja ja kinnitab, et dueti osas tal kabuhirmu ei ole. “Kui laulan duetti viisipidamatu inimesega, siis tuleb väga tore etteaste ja kui laulan lauljaga, ka siis on tore,” lisab lauljatar. 

 

Võiduraha asuvad püüdma kaks pikaajalist sõbrannat Kairi ja Kairiin, kes plaanivad võidu korral minna ühisele puhkusereisile. Nende tutvus sai alguse üle kümne aasta tagasi, mil nende lapsed käisid samas lasteaiarühmas ning sellest ajast peale on nad olnud lahutamatud.
 

Püsinõunikena asuvad saate arvajapaari abistama Grete Kuld, Andrei Zevakin, Estoni kohver ja Evelin Võigemast.

 

Tundmatutena astuvad sel pühapäeval lavale Kaitseväelane, Metali fänn, Reisisaatja, Sõnaseadja, Bussijuht, Robootikatudeng ja Koerakoolitaja. 

 

Kelle hääles peitub tõeline laululind ja kes suudab veenvalt teeselda, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2 saates “Ma näen su häält”.