Populaarne meelelahutussaade “Ma näen su häält” jätkab täistuuridel uute laululindude ja meisterlike teesklejate tutvustamist. Sel pühapäeval liitub nõunikepaneeliga andekas näitleja Franz Malmsten ja külalisena paneb oma detektiivioskused proovile muusik ja laulukirjutaja Stig Rästa. 



Sel korral asuvad arvajatena saate võiduraha jahtima õed Liis-Mariliin ja Liliana-Mariana, kes on endi sõnul lahutamatud nagu sukk ja saabas. Iluvaldkonnas töötavad särtsakad neiud loevad oma ametialaseid oskuseid saate kontekstis suureks eeliseks, sest juba soeng või meik annavad inimese kohta palju aimu. Õed tunnistavad, et erilised lauljad nad ei ole, ent autosõidu ajal või perepidudel dueti laulmine ei ole ka harv nähtus.

 

Arvajatele on abiks vihjed ja kuulsustest koosnev nõunikekogu. Seekord võtab nõunikepaneelis külalisena koha sisse Stig Rästa, kes saate lõpus viimase tundmatuga duetti laulab. Püsinõunikuna astub esmakordselt saates üles näitleja Franz Malmsten, kes usub, et tema režissööripilk aitab lauljatel ja teesklejatel vahet teha.

 
Suurejoonelises telesõus on taaskord stuudiopubliku ja televaatajate ees seitsmest salapärasest tundmatust koosnev grupp, keda identifitseeritakse nende elukutse või hobi järgi. Sel korral astuvad lavale Kabareeartist, Rahvamuusik, Kantrifänn, Räppar, Tulevikulootus, Pianist, Muusikaõpetaja.

 

Kelle hääles peitub tõeline laululind ja kes suudab veenvalt teeselda, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2 saates “Ma näen su häält”.