Möödunud nädala vaadatuim telesaade “Ma näen su häält” toob ka sel korral ekraanile hulga andekaid kaasmaalasi. Teiste seas astub lavale värvikas Nigeeria päritolu särav vutiäss Emmanuel, kes on juba Eesti meelelahutusmaastikul kanda kinnitanud. Kelle hääles peitub tõeline laululind ja kes suudab veenvalt teeselda, selgub juba pühapäeval. 


 

Külalisnõunikuna paneb oma detektiivioskused proovile popikuninganna Marju Länik, kes pole varem kunagi pidanud koos laulma viisipidamatu inimesega. Lauljatar tunnistab, et on saate eel positiivselt ootusärev. “Väga tore on astuda vastu teadmatusele, tundmatule ja katsuda kuidagi siin hakkama saada! Arvan, et ikka paljud inimesed oskavad laulda. Eestlased oskavad ju reeglina laulda,” on Länik lootusrikas.

 

Püsinõunikutena jagavad arvajatele abistavaid tähelepanekuid Mart Juur, Evelin Võigemast, Grete Kuld ja Franz Malmsten.

 

Sel korral asuvad arvajatena saate võitu jahtima sõbrannad Jane ja Annikki. Hea õnne korral plaanivad nad auhinnaraha ära jagada ja paigutada see oma kodu remondifondi. Haridusvaldkonnas töötavad Pärnumaa naised tegelevad vabal ajal harrastusteatriga. Mõlemad on laulmisega kokku puutunud laulukooris.  

 
Suurejoonelises telesõus on taaskord stuudiopubliku ja televaatajate ees seitsmest salapärasest tundmatust koosnev grupp, keda identifitseeritakse nende elukutse või hobi järgi. Sel korral astuvad lavale Iluhaldjas, Murdmaamees, Skoorija, Suunamudija, Tsiklivend, Pruut ja Passati mees.

 

Kas sel korral nopivad võidu arvajad või hoopiski osav teeskleja, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2 saates “Ma näen su häält”.