Uuel hooajal keskendutakse igas osas uuele loole. Sarja tegelased astuvad vastamisi uute juhtumite ja põnevate lugudega, mis panevad nende oskused ja kannatlikkuse proovile. Nende tööd aga takistavad eelmisest hooajast saadud traumad. 



Sarja stsenaristid on ka sel korral Kertu Moppel ja Kaire Russ, kes on sidunud omavahel ühiskondlikult olulised teemad ja humoorikad seigad, mis on inspireeritud elust enesest. “Me ei hakka leiutama mingeid pseudoprobleeme, mis võiks olla huvitavad. Kirjutame sellest, mis päriselt ongi probleemkohad. See on palju põnevam, kui see, mis sa ise suudad genereerida,” räägib Moppel.  
 

Peaosades on esimesest hooajast tuttav nelik: Grete KuldKristel AaslaidOtt Lepland ja Veiko Porkanen, kes jätkavad Peeter Oja kehastatud politseiülema Karl-Madis Saksa juhtimisel kuritegude lahendamist.
 

Politseinike omavahelisi arveteklaarimisi jagub värsketesse osadesse kamaluga. “Tuleb põnevust täis hooaeg, sest sel hooajal on meil väga palju erinevaid krimiteemasid lahendada. Lisaks muidugi ei ole seriaalist kadunud ka huumor ja kentsakad vahejuhtumid,” räägib politseinik Kadrit kehastav Grete Kuld. “Tuleb hea laia pintsliga hooaeg,” lisab Kristel Aaslaid. 
 

Tõeline naljameister ja omamoodi filosoof on sarjas politseinik Priit, keda kehastab Ott Lepland. Priit on mees, kel on iga teema kohta oma arvamus ja teooria varrukast võtta. Näiteks selgitab ta avaosas oma kolleegidele, et pikkupidi söödud friikartul ei tee paksuks, sest see “maandub” kõhtu pikkupidi. Seevastu laiupidi söödud kartul kasvatab tema arvates kehakaalu mühinal. 
 

Vaata humoorikat klippi Priidu friikartuli teooriast: 

 

Komöödiasarja “Naised vormis” on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 20.30.