Täna kell 20:00 paneb menukas Kanal 2 mälumängusaade „15 küsimust“ õnnelike kaotajate turniiris omavahel võistlema varasemalt saates hiilanud osalejad. Kaheksa mälumängusaate käigus selgitatakse välja, kes astub hetkel võitude rekordit hoidvale Tiinale vastu.

 

Tiina Klooster on juba püstitanud mälumängusaate „15 küsimust“ rekordilise võiduseeria ja võitnud 14 mängu järjest. Järgmine kord oma teadmisi saates proovile pannes, on Tiinal võimalus võita 15-s järjestikune mäng. Kes võtab aga vastu väljakutse Tiinat sel teekonnal takistada?

See inimene selgub üheksa tubli mängija seast, kes on korra juba „15 küsimust“ saates osalenud, andnud võimsa lahingu, kuid ülinapilt mänguvõidust ilma jäänud.

Järgmise kaheksa saate jooksul selgitavad üheksa õnnelikku kaotajat välja mängija, kes saab võimaluse astuda Tiinale vastu ning juba detsembri esimesel nädalal selgub, kas hetke rekordiomanik jätkab võidulainel ja võidab ka 15. järjestikkuse saate.

 

Mälumängusaate „15 küsimust“ õnnelike kaotajate turniir on Kanal 2s esmaspäevast neljapäevani kell 20.00.

 

Kaasahaarav argiõhtune mälumäng «15 küsimust» kutsub ka osalema.
Ennast võivad proovile panna kõik, kes ei pea end mälumänguspetsialistiks, sest nutikas strateegia võib selles mängus võidule viia ka siis, kui kõiki vastuseid ei tea. Saates osalevaid mängijaid julgustab ja toetab armastatud saatejuht Jüri Butšakov.

Saatesse saab registreerida veebiaadressil kanal2.ee/15