Eesti vaadatuim meelelahutussaade “Ma näen su häält” on sel pühapäeval taas täis põnevust ja ootamatuid keerdkäike. Kes oskab laulda ja kes mitte on jätkuvalt suur küsimus. Saates astub üles seitse salapärast tundmatut, kelle seas on tõelisi laulutalente ja andekaid teesklejaid.

Saate auhinnaraha nimel panevad oma detektiivioskused ja suhte proovile värskelt abieluranda sõudnud noored Sirelin ja Konstantin. Lõbus paar räägib, et alles mängu lõpuks selgub, kelle jalas on nende peres püksid. “Eks meil ikka on väike strateegia paika pandud – mina otsustan ja naine kinnitab, raha läheb temale,” naljatleb Konstantin.

Nädalast nädalasse televaatajaid hullutanud telesaates on põnevad karakterid viinud stuudios pinge haripunkti. Ka sel korral astub lavale seitse põneva nimega tundmatut, kelle seas on nii superstaariväärilsi laululinde kui ka andekaid teesklejaid. Seekord vallutavad lava Magusasõber, Vanaisa, Veterinaar, Kaardihai, Kiirabiõde, Meditsiinitudeng ja Meeskonnamängija.

Et selle salapärase seltskonna läbinägemisel edukas olla, saavad arvajad teraseid tähelepanekuid nõunikepaneelist, kuhu kuuluvad Evelin Võigemast, Grete Kuld, Andrei Zevakin ja Franz Malmsten. Külalisena liitub nendega andekas muusik ja laulukirjutaja Mihkel Mattisen.

Mattisen tunnistab, et häälesaadetes on inimeste läbinägemine keeruline, kuid ta loodab siiski oma teadmiste ja kogemustega mängijaid aidata. “Ma usun, et kõik kes siia saatesse tulevad, arvavad, et hakkavad kohe jubehästi ära arvama, aga pärast selgub, et see nii ei ole. Ma ei hakka enne munemist kaagutama!” Mattisen lisab, et saade on lauljatele hea hüppelava ning ka andekad teesklejad on tunnustust väärt. Muusik tunnistab, et vahel on väike süütu vale hädavajalik ja toob välja, et oli kooliajal väga osav spikerdaja. “Aga üldiselt arvan, et aususega jõuab ikka kaugemale,” lisab ta.

Milliseid vigureid plaanivad sel korral tundmatud ja milline hääl neis tõeliselt peidus on, selgub pühapäeval kell 20:05 Kanal 2 suursaates “Ma näen su häält”.