Kanal 2 alustab uuel aastal oma värske hommikuprogrammiga “Telehommik”, mida asuvad juhtima Kuku raadiost tuttavad Romi Hasa ja Kristjan Gold. Saatejuhid lubavad vaatajatele mitmekülgset sisu, pakkudes nii olulisi uudiseid kui ka praktilisi nõuandeid ja positiivseid emotsioone.  

 

Kogenud saatejuhid Kristjan Gold ja Romi Hasa loodav oma aktiivse eluhoiaku ja uudishimuga vaatajatele hommikusse meelelahutusliku, informatiivse ja positiivse kogemuse. “Saadet tehes on minu peamine põhimõte, et vaatajal oleks põnev ja et me annaks hommikule ja kogu päevale asjaliku ja praktilise, samas huvitava ja toreda stardi,” räägib peagi ekraanile jõudva värske saate üks juhtidest Romi Hasa. 

 

Saate peatoimetaja Kajar Kase sõnul on eesmärk tuua päeva alguses otse-eetrisse kõige olulisemad ja usaldusväärsemad uudised koostöös Postimehega. Samuti ei puudu saatest praktilised nõuanded ja teave, mis hakkab inimest ootama alates sellest hetkest, kui ta koduuksest välja astub. “Mis ilm on, mis toimub teedel, mis linnas või maal huvitavat sünnib, millest hakatakse selle päeva jooksul rääkima,” loetleb peatoimetaja võimalikke teemasid, millest saates juttu tuleb. “Ühtlasi on eesmärk pakkuda sinna juurde meelelahutuslikku poolt, huumorit ja ka praktilisi tarbija näpunäiteid,“ lisab ta. 

 

Pika telekogemusega Kase sõnul on saatejuhid Romi ja Kristjan erakordselt sõbralikud, heatahtlikud ja huvitavad inimesed, kellega on tore koos hommikuid veeta.  

 

Paarikümne aasta jooksul erinevates raadiojaamades kuulajaid äratanud Kristjan Gold võttis uue väljakutse vastu põnevusega, märkides, et koostöö Romi Hasaga on olnud Kuku raadios väga meeldiv. “Ma olen küll ennast defineerinud raadioinimesena, aga kui Kanal 2 tegi pakkumise hakata juhtima uut tele hommikuprogrammi, ei kõhelnud ma hetkekski, sest meil on Romiga tekkinud Kukus hommikuti inimesi äratades väga mõnus klapp ja ma usun, et see kandub ka läbi teleekraani kodudesse.“  

 

Omal ajal ohtralt teles üles astunud saatejuht Romi Hasa naases üle aastate teleekraanile tänavu sügisel Elisa ja Kanal 2 koostöös valminud romantilise telesaate “Sellest saab meie suvi” saatejuhina. “Telehommikusse” lubab ta tuua positiivsust, pärisinimeste lugusid ja kaasata vaatajaid.  

 
Hasa peab hommikuprogrammi juhtimist unistuste tööks ning on elevil meeskonna entusiasmist uue saate loomisel. “Kogu meie meeskond on praegu väga hoos ettevalmistustega, sest kui tihti sulle ikka antakse Eestis võimalus uus saade nullist välja mõelda ja iga päev sellega otse-eetrisse minna! Osa tiimist ehitab stuudiot, meie Kristjaniga käime juba kaameraga väljas, graafikaspetsialist teeb kujundusi ja nii edasi,” ei hoia Hasa elevust tagasi.  
 
Kanal 2 "Telehommik" alustab juba teisipäeval, 2. jaanuaril ja äratab televaatajaid igal tööpäeval kell 6.30 ning kordusena kell 9.30.