Vana-aasta ära saatmine Kanal 2-ga on täis meelelahutust. Aasta viimane päev algab “Mr. Bean'i” filmide maratoniga, millele järgnevad erisaated nagu “Reporter aastalõpp”, “Ma ei näinud su häält”, “Saateapsud”, “Aastavahetuse ÕHTU!” ja uut aastat aitab vastu võtta presidendi kõne. Uue aasta esimesed tunnid jätkuvad muusikat täis programmiga, mis toob kodudesse aastavahetuse kuldse hiilguse.

Selle sügise vaadatuima meelelahutussaate „Ma näen su häält“ seni nägemata hääled!

Muusikalises erisaates „Ma ei näinud su häält“ tulevad aasta viimasel päeval vaatajate ette häälesaates kõige enam säranud lauljad, kes üllatasid oma talendiga sadu tuhandeid eestlaseid. Uute etteastetega astuvad teiste seas üles näiteks Jahimees, kes osutus Dagmar Oja kunagisest bändimehest isaks, ning Veteran, kelle hääl on uskumatul moel äravahetamiseni sarnane Ivo Linna omaga. Samuti kuuleme, kuidas kõlanuks Alika, Inese, Hanna-Linna Võsa ja teiste külalisnõunike lõpuduetid eelnevalt elimineeritud unustamatute äraarvatavatega.

Nalja peab saama!

Läbi aegade on rahvale pakkunud lusti vaadata teletegijate apse – nemad ka ju ikkagi inimesed! Lõbusas erisaates „Saateapsud“ näeme, mis toimub tegelikult menusaadete kaadri taga ja kuidas armastatud eetrinäod ootamatute olukordadega toime tulevad! Saates näeb milliste ootamatustega on rinda pistnud “Õhtu” saatejuhid Piret, Jüri ja Robert, mis ajab pisarateni naerma “Papside” sarja näitlejaid või mida ehmatavat on juhtunud “15 küsimuse” salvestuse ajal.

Piret, Robi ja Jüri on aasta viimaseks õhtuks kokku kutsunud hulga toredaid külalisi kellega meeleolukalt vana aasta ära saata!

Üheks pööraseks õhtuks on kogu "Õhtu!" stuudio ümber ehitatud - plahvatavad kahurid, mullitavat laavat täis basseinid, laskevalmis õhupalli seinad, laululahinguteks seatud lava ning rikkalik greenroom. „Aastavahetuse ÕHTU“ saates on kaptenid Jüri ja Robert aasta viimaseks lahinguks valinud endale parimatest parimad tiimikaaslased ning lahingud tulevad ootamatud. Duelli astuvad omavahel: Anne Veski ja Jaagup Kreem, Genka ja Lenna, Karl Madis ja Grete Paia, Ott Lepland ja Kadri Voorand, Gerd Kanter ja Saskia Alusalu! Heategevuseks annetatakse koos kaheksale erinevale organisatsioonile!
Etteruttavalt võib öelda, et püstitatud saab ka üks suur rekord!

Traditsiooniline uude aastasse vaatav ennustussaade!

1.jaanuari traditsiooniline erisaade küsib, mis meid järgneval kaheteistkümnel kuul ees ootab. Maagilises ennustussaates "Mida toob aasta 2024?" panevad tuntud nõiamoorid ja majandusteadlased oma teadmised mängu. Kinnisvarahinnad langevad, laenud enam ei kalline ja automaksu hirmus algab tõeline auto-osturalli. Nõid Ruthi kaardid näevad palju pisaraid - Läänemerel on suur katastroofioht. Kirsti Timmer näeb valitsuses välja imbuvaid saladusi, skandaale, mis võib peaminister Kaja Kallase tooli tõsiselt kõikuma panna. Venemaale ennustatakse uut presidenti.

Oma rahvaga mul meeldib olla koos. Toomas Lunge 60

Aasta esimesel õhtul näitab Kanal 2 Toomas Lunge 60. sünnipäeva kontsert-lavastus “Oma rahvaga mul meeldib olla koos”. Kokku saavad muusikalised koosseisud, mis pole juba aastaid kokku tulnud ja kuulda saab nii tuntud palasid kui lugusid, mis kirjutatud teatrilavastustele. Paljud tuttavad lood saavad sootuks uue seade ja kõla. Eesti Rahva Muuseumis kõlab südamlik kontsert-lavastus, mis teeb tagasivaate muusiku laval veedetud elule läbi aastakümnete. Kõlavad juubilari autoripalad ja lemmiklood.