Haarava telesarja fookuses on kolm keskealist naist – Veera (Hele Kõrve), Anna (Anne Reemann) ja Kirsika (Inga Salurand), kes on jõudnud järeldusele, et elu abikaasade seltsis on muutunud väljakannatamatult piinavaks. Võimalik näib vaid üks, kuid see-eest ootamatu variant - meestest tuleb vabaneda. Mõeldud, tehtud, kuid südamel kergem ei hakka - hoopis vastupidi. Sündmused saavad hoo sisse ja kogu elu muutub tõeliseks virvarriks, kus ei suuda orienteeruda ka kõige tugevamad. Kuidagi tuleb aga edasi elada ja oma valikud teha.

 

Sarja autorite, stsenarist Veera Marjamaa ja režissöör Andres Puustusmaa käekirja iseloomustavad sügavad karakterid ja keerulised inimsuhted. Lisaks peaosatäitjatele astuvad üles armastatud Eesti näitlejad nagu Mait Malmsten, Indrek Taalmaa ja Alo Kõrve.

 

Sari põhineb edukal Soome formaadil "Mustat lesket", mis on võitnud rohkesti tunnustust - seda pärjati parima sarja, parima režii ja parima käsikirja tiitliga. . Eesti vaatajate jaoks on sarja tegevustik toodud kodumaisesse keskkonda ja temaatikasse.

 

Kaasahaarava süžeega draamasari "Mustad lesed" veeretab sarja nais peategelaste ette elumuutvaid katsumusi ning raputab nende elusid. Inimestevahelised suhted, ootamatud elupöörded ja elutruudus pakub vaatajale võimalust samastuda peategelaste dilemmade, kahtluste, murede ja rõõmudega.

 

„Mustad lesed“ alustab Kanal 2s teisipäeval, 4.juunil kell 21:35