Saatejuht Keili Sükijainen sai kuldse pileti, et viia Kanal 2 vaatajad avastama kohti, kuhu tavainimene niisama lihtsalt ei satu ning jahtima elamusi, mille peale ei oskaks tullagi.

 

Mis tunne on veeta päev superjahil, reisida luksusrongis läbi Alpide või ööbida veealuses hotellisviidis? Kes küll maksab miljoneid ühe parfüümi või karbi sigarettide eest? “Kuldne pilet” on elamussaade, kus saatejuht Keili Sükijainen avab uksed kohtadesse, mis on täis maksimaalset luksust ja eksklusiivsust. Mõni neist paneb ahhetama, teine aga jällegi kukalt kratsima, sest jõukate maailm on täis uskumatusi, vahel lausa täielikke jaburdusi.

 

Esimene hooaeg keskendub kolmele riigile: Araabia Ühendemiraadid, Šveits ja Prantsusmaa. “See ei ole klassikaline reisisaade. Jah, me oleme küll välismaal ja tutvume sealse kultuuriga, kuid saade keskendub eelkõige elamuste jahtimisele, mida Eestis ei näe,” sõnab saatejuht.

 

Araabiamaadest leiab Keili luksust igal sammul: ta astub maailma kõige kõrgemasse hoonesse, sõidab maailma ihaldatumate superautodega, proovib toite maailma tipprestoranis. Jõukas Šveitsis viib ta meid paikadesse, kus veedavad puhkusi staarid ja kuninglikud pered. Vaatame üle kohad, kus nad käivad suusatamas, aga ka kliiniku, kus ajavad taga igavest noorust. Luksuskaupadest pungil Prantsusmaal otsib Keili vastust küsimusele: miks on rahakate peolaudu alati kaunistanud šampanja, kaaviar ja trühvlid?

 

Avastusretk läbi lumiste mäetippude ja kuuma kõrbe annab aimu, millega lõbustavad end need, kel on kuldne pilet vaat et kõikjale.

 

“Kuldne pilet” on Kanal 2s kolmapäeviti kell 20:30