Laupäeviti on Kanal 2 ekraanil  armastatud komöödiasarja „Papsid” kolmas hooaeg, mis toob kaasa rohkelt humoorikaid sekeldusi ja ootamatuid pöördeid. Saates „Õhtu!” jagasid sarja peaosatäitjad Evelin Võigemast, Märt Pius, Tiit Sukk ja Karolin Jürise põnevaid vihjeid selle kohta, mida uus hooaeg pakub.

 

„Maadeldakse täidega ja ekraanile ilmub ka madu,” paljastas Tiit Sukk, viidates sellele, et lisaks tuttavatele tegelastele tuleb värskel hooajal ette ka uusi väljakutseid.

 

Märt Pius, kes kehastab üksikisa Toomast, selgitas, et tema tegelaskuju kohtub üsna ootamatu vastasega: „Mina satungi selle maoga vastamisi. Kuna minu tegelane on loomaarst, siis madu saab olema see peamine tegelane, kellega ma hooaega sisustan – tema roomab, mina rooman tema järel. Kohtumine maoga ei olnud liiga hirmutav, aga ega sa kunagi tea, mis ta järgmiseks plaanib,” rääkis Pius.

 

Evelin Võigemasti tegelaskuju Kristiina seisab endiselt silmitsi oma eksabikaasa Mareki (Tiit Sukk) ja tema uue elukaaslase Petraga (Karolin Jürise). „Minu jaoks on suurim väljakutse ikka eksabikaasa, kes siiani alimente ei maksa. Tegelikult on see „madu” pigem tema uus naine, kes kõik ressursid endale nõuab. Mina pean olema mõistev, mida ma ilmselgelt ei ole, sest sellise mao vastu on raske mõistvust üles näidata. Lisaks püüan hakkama saada oma kahe tütrega, keda ma üksinda kasvatan,” kirjeldas Võigemast oma tegelaskuju väljakutseid.

 

Karolin Jürise sõnul on kolme tegelase draama keskmes Mareki suutmatus tõtt rääkida. „Probleem tuleneb peamiselt sellest, et minu tegelaskuju elukaaslane lihtsalt ei suuda aus olla. See on meie põhiline mure,” selgitas Jürise.

 

Näitlejad jagasid rõõmuga ka lõbusaid hetki, mis juhtusid võtteplatsil. Ette tuli ka olukordi, kus kaamera pidi mõneks hetkeks kinni vajutama. 

Vaata täispikka intervjuud:

 


Kodumaise komöödiasarja „Papsid” uus hooaeg alustab 5. oktoobril kell 20:30.