„Ühikarotid“ kolivad suvepraktikalt tagasi linna uude ühikasse. Sarjas astub esmakordselt üles ka uus poiss Virgo ehk Vigri. Maalt pärit toakaaslane on räpakas, ent hella hingega.

Uus poiss paigutatakse Andri, Pauli ja Kustaviga ühte tuppa Neemest vabanenud kohale.Virgo on laisk ja räpane kutt, kelle ema saadab kodust jalust ära, sest naisel on Virgo isa tagant kasimisega niigi tegemist. Virgo on hella hingega ja südamlik romantik, kes kutsub ka teisi üles elu kergemalt ja chillimalt võtma. Ta kirjutab sahtlisse laule ja proovib bändi mängma saada. 

 Apteekri pojana teab ta ravimitest rohkem kui teised. Ta on harjunud tablette ka profülaktikaks võtma ja segab kokku oma rohukokteile. Nii on poisil igale kehalisele ent ka vaimsele murele lahendus ravimipurgist olemas. Kui asjad aga üle käte lähevad, soovitab ta siiski tavameditsiini juurde jääda. 

 Virgo on „Ühikarottides“ Marioni kehastava Johanna-Maria Parve (17) kõrval teine pesamuna. Nimelt kehastab Virgot 17-aastane Kevin Väljaots, kes õpib 32. keskkooli 11. klassis.

 Tuuli Roosma produtseeritud „Ühikarotid“ on eetris neljapäeviti kell 20.30.