Kanal 2 populaarse noortesarja “Ühikarotid” lähipäevil ilmuva soundtrack’i CD peal on Saaremaa noortebändi Penrose lugu “Lullaby”.

“Lugu räägib sellest, et vahel võib päev keeruliseks muutuda, aga hommik on õhtust targem ja nagu laulus selle peale öeldud, “olgu sul hea uni, loo endale oma unelaul…”, seda küll inglise keeles,” rääkis laulu viisi ja seade loonud Rauno Oidram. Sõnad kirjutas Silja Litvinova.

Lugusid sai sarjas kuulda päris suurel hulgal, kuid plaadile valiti neist 21 paremat. “”Lullaby” juhtus olema sarjas esitatud lugudest parima soovitud kvaliteediga ja muidugi puges kuulajate südamesse,” ütles Oidram. Penrose’i lood sattusid sarja pärast seda, kui “Ühikarottide” tegijad otsisid sügise hakul uusi kodumaiseid talente, keda sarjas tutvustada. “Viisime oma plaadi Kanal 2 majja ja nii meie tee sinna viis,” kirjeldas Rauno Oidram. “Ühikarottides” on kõlanud Penrose’i lood “5 girls”, “Angel” ja “Lullaby”. Kokku on Penrose´il lugusid 80 ringis, neist kindlas repertuaaris ligi 30.