Taltsutamatu hing
P 17:00

Uus südamlik Saksa filmide sari, mille keskmes on Wildensteini ratsatalu ja seda pidav perekond. Oma perega tülitsemisest tüdinenud Rike on lahkunud kodumaalt ja elab nüüd Arizonas, kuid kui ta isa sureb, otsustab neiu tagasi tulla, et päästa võlgades kodutalu. Erimeelsused pereliikmetega kasvavad uuesti tülideks, aga abi tuleb sealt, kust Rike oodatagi ei oska.

  • PäritolumaaSaksamaa
  • Valmimisaasta2019
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E4
Poiss ja hobune
Rikel tuleb tegemist teha erilise hobusega – Luana tahab olla omaette ja väldib inimesi ning teisi loomi. Peagi selgub, et Luana on traumeeritud pererahva lahutusest. Jani poeg Joshua kurvastab oma vanemate lahutuse pärast ja leiab Luanas mõttekaaslase.
Kanal 2
H1:E5
Jacomo ja hunt
Rike ei taha teha rutakaid järeldusi, kui kuuleb, et külas on hunt lambaid murdnud. Kas kiskja oleks ohuks ka hobustele? Kas ta tohiks üldse enam Jacomoga metsas ratsutada? Külarahvas plaanib hundijahti. Noor hundiuurija Moritz aga töötab selle peaaegu väljasurnud liigi taasasustamise kallal.. Rike usaldab tema hinnangut, et need häbelikud röövloomad ei kujuta inimestele ohtu. Hobulausuja õpib Moritzilt, kuidas huntidele tundlikult läheneda - ja nende eest võidelda.
Kanal 2