Valelikud võrgutajad
E 01:05, T-N 00:55

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2014
  • OsadesTroian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale
H4:E17
Lähedased kokkupuuted
Shana teatab, et Ali tahab ainult Emilyga kohtuda. Kas see on taas osa mõnest riukalikust plaanist?
Duo 4
H4:E18
Hammusta keelde
A asub ootamatul viisil Hannat ründama. Spencer töötab nagu pöörane, et Ali päevikut dekodeerida. Ariale ei meeldi Mike’i uus sõber.
Duo 4
H5:E7
E. Voonakese vaikimine
Aria hakkab vabatahtlikuna Radleys tööle. Spencer laenab Ezralt jälitamisvarustust. Ali ja Caleb lähevad tülli.
Kanal 2
H4:E19
Õpetaja-fantaasia
Spenceri tõejaht võtab ohtliku pöörde. Kas Hanna suudab paljastada Spenceri saladuse? Emily püüab Shana vahendusel Alisoniga suhteid siluda.
Duo 4
H5:E8
Karju minu eest
Hanna allakäiguspiraal kogub hoogu. Spencer ja Emily uurivad üksikasjalikumalt Bethany läbikäimist proua Dilaurentisega.
Kanal 2
H4:E20
Varjude mäng
Alisoni saladuse lahti muukimise nimel veedetud magamata ööd mõjuvad Spencerile nii rängalt, et ta teleporteerub 1940. aastatesse.
Duo 4
H5:E9
Kõik tema kuriteod
Spencer võtab Calebi hänna osas ette. Aria puistab Ellale südant oma abielu osas. Emily ja Spencer saavad Noeli motiivide osas selgust. Kõne uurija Tannerilt tekitab Alisonis kimbatust.
Kanal 2
H4:E21
Vabalangemine
Spencer on veendunud, et ta peab Ariale rääkima, mida ta Ezra kohta teada sai, kuid Emily ja Hanna on mures, kuidas see talle mõjub.
Duo 4
H5:E10
Sünge Ali
Kõik ootavad Alisoni reaktsiooni Cyruse ülestunnistusele. Melissa väidab, et ta teab tõde ja käsib Spenceril Alist eemale hoida. Aria kaalub Spenceri plaani Tanneriga.
Kanal 2
H4:E22
Ta on murdunud
Emily, Hanna ja Spencer jälgivad murelikult, kuidas Aria püüab toime tulla teadmisega Ezra taustast. Spencer pole ka ise parimas kohas oma eluga, kuid ta püüab iga hinna eest vältida võõrutusravile sattumist. Paige’il on kõrini Emily salatsemist ja ta otsustab selle lõpetada.
Duo 4
H4:E23
Tee mulle katet
Emily otsib vastuseid Ezra ja Mona kohta. Hanna alustab taas oma otsinguid. Nii Spencer kui Aria otsivad oma uutelt silmarõõmudelt õlga, mille najale toetuda.
Duo 4
H5:E11
Keegi mind ei mõista ega armasta
Emily püüab teada saada kogu tõde Alisoni kohta ja kasutab selleks Ezra Fitzi abi, et saada infot Cyruse ja Alisoni suhete kohta. Melissa saladus tuleb viimaks päevavalgele. Hanna palub Spencerilt ja Tobylt abi Calebi alkoholiprobleemiga võitlemiseks.
Kanal 2
H4:E24
Ohjeldamatud
Võrgutajate elus on raske aeg. Kuigi igaühel on keeruline, püüavad nad koos keskenduda proua DiLaurentise uurimisele. Ella ja Jason naasevad Rosewoodi, aga kummalgi on midagi varjata.
Duo 4
H5:E12
Selle viin endaga hauda kaasa
Tüdrukud ühendavad jõud Monaga, et välja selgitada, miks Ali politsei poole pöördus. Alisoni tegevus seostab Spenceri Bethany mõrvajuurdlusega. Mona paljastab Ali kohta valusa tõe.
Kanal 2
H4:E25
A nagu anna meile vastused
Võrgutajad saavad viimaks vastused selle kohta, mis juhtus tol ööl, kui Ali kadus. Kas neil õnnestub nüüd lõpuks teada saada, kes A on?
Duo 4
H5:E13
Me armastame sind surmani
Esimene valelike võrgutajate ajaloo halloweeni-teemaline eriepisood fännidele. Osatäitjad vastavad fännide küsimustele ja annavad vihjeid tuleviku kohta.
Kanal 2
H5:E1
Põgenemine New Yorgist
Valelikud võrgutajad peavad jagu saama oma vaenlasest samal ajal, kui nad kohanevad Alisoni naasmisega.
Duo 4
H5:E14
Kuidas A jõulud kaaperdas
On jõuluaeg ja võrgutajad plaanivad end täiega jääballil nautida, kuid A-l on teised plaanid.
Kanal 2
H5:E2
Elunautija
Valelikud võrgutajad püüavad kohaneda uue normaalsusega. Jasoni kummaline käitumine ja Kennethi Jessica-otsingud panevad kõiki kulmu kergitama.
Duo 4