Valelikud võrgutajad
E-N öösel

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2013
  • OsadesTroian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale
H3:E19
Mis saab murtud südametest?
Spencer elab oma viha Mona peale välja. Aria märkab, et ta veedab üha rohkem aega Wesiga. Emily ja Jason teevad koostööd.
Duo 4
H4:E14
Elu pärast surma
Võrgutajad leiavad vihje, mille kohaselt võib Ali endiselt elus olla ja rikuvad selle käigus Ravenswoodi linna päeva tähistamise. Caleb leiab Mirandas sarnase hinge.
Kanal 2
H3:E20
Suures supis
Uurija Wildeni kohta saadud uue info valguses otsivad Aria, Emily ja Hanna vastuseid uurija mineviku kohta. Spencer leiab õla, mille najal nutta.
Duo 4
H4:E15
Kes on kirstus?
Kui Alison on endiselt elus, siis kelle surnukeha oli tema kirstus?
Kanal 2
H3:E21
Mis silmist, see meelest
Spencer on valmis rääkima, kuid Emily ei ole valmis teda ära kuulama. Hanna abistab oma ema ja varjab uut saladust.
Duo 4
H3:E22
Kas ring püsib?
Aria, Emily ja Hanna otsivad Spencerit taga, aga ta ei soovi, et teda leitaks. Emily kohtub olümpiamängudel kuldmedali võitnud Missy Frankliniga.
Duo 4
H4:E16
Armupesa
Hanna tunnistab sõpradele üles, et Ali päevik on tema käes. Nad loodavad sealt leida vastuseid, kuid kas nad on valmis tunnistama enda kohta käivaid lugusid?
Kanal 2
H3:E23
Olen sinu mängukann
„A“ mängib riskantset mängu. Aria püüab saada selgust, mida ta Ezra vastu tunneb. Hanna satub Calebi peretüli keskele. Spencer püüab teada saada Mona haiglas viibimise üksikasju.
Duo 4
H4:E17
Lähedased kokkupuuted
Shana teatab, et Ali tahab ainult Emilyga kohtuda. Kas see on taas osa mõnest riukalikust plaanist?
Kanal 2
H4:E18
Hammusta keelde
A asub ootamatul viisil Hannat ründama. Spencer töötab nagu pöörane, et Ali päevikut dekodeerida. Ariale ei meeldi Mike’i uus sõber.
Kanal 2
H3:E24
Ohtlik mäng
Tüdrukud püüavad mängu kogu mängu lõpetada, kuid sündmused arenevad hirmsa hooga ja uut infot tuleb koguneb palju. Kas nad on ikka valmis vastu astuma uuele tulevikule?
Duo 4
H4:E1
Teejuht Rosewoodi
Mona taustahääl viib vaataja läbi "Valelike võrgutajate" ajaloo, alates "A" esimesest tekstisõnumist kuni punakuue viimase ilmutamiseni.
Duo 4
H4:E19
Õpetaja-fantaasia
Spenceri tõejaht võtab ohtliku pöörde. Kas Hanna suudab paljastada Spenceri saladuse? Emily püüab Shana vahendusel Alisoniga suhteid siluda.
Kanal 2
H4:E2
E nagu elus
Valelikud võrgutajad teevad koostööd Monaga, et saada A osas mingitki selgust.
Duo 4