Saladused

Lugu väikesest tüdrukust Liisist, kelle ema sureb haiglas ja hakkab oma pisitütart teispoolsusest külastama. Olukord muutub aga keeruliseks siis kui Liisi adopteeritakse kasuperre.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2013
Saade on järelvaadatav
H1:E12
Abi haua tagant
20-aastane Kerstin on alles oma poisist lahkuminekust löödud, kui kaotab ka oma vanaema, kes teda vanemate surmast saadik kasvatanud oli. Neiul kaob pind jalge alt ja ta seisab esimest korda üksinda silmitsi paljude eluliste probleemidega. Kõige raskemal hetkel ilmutab vanaema ennast teispoolsusest, andes unenägudes õpetusi ja juhiseid, kuidas asjad laabuma panna.
Duo 4
H1:E13
Seesatatud armastaja
16-aastane Kelli kohtub 18-aastase Markoga, kes on kõige hellem ja tähelepanelikem poiss, keda ta iganes kohanud on. Tegemist oleks ideaalse armastuslooga, kui Marko ei hakkaks huvi tundma hauataguste teemade ja vaimudegasuhtlemise vastu. Selle käigus muutub ta iseloom ja käitumine tundmatuseni ning poiss ise on kindel, et ta on mõne musta olendi poolt seestatud.
Duo 4
H1:E14
Mõtlematu needus
52-aastase Pilvi kahetoalises korteris elab lisaks temale ka tema 23-aastane poeg Urmo koos oma elukaaslase Aetiga. Pilvile Aet ei meeldi ja ta loodab, et noored armastajad muudavad veel meelt, kuid kui Aet jääb lapseootele, on noorte kokkujäämisplaanid kindlamad kui kunagi varem. Pilvi ei suuda seda mõtet taluda ja läheb nõia juurde, et maagia abil noorte vahel midagi oluliselt muuta.
Duo 4
H4:E1
Tõestisündinud lugu, mis viib meid ajas tagasi 30-ndate aastate Saaremäe tallu, kus ühel hilissügispäeval leiab aset eriskummaline elluärkamislugu peretütre Liisaga, kes söögilauas ajab endale kartuli kurku ja lämbub ära. Selle uudise peale kiirustab kohale ka naabertalu Ants, kes ei suuda surnud tüdrukult käsi eemal hoida ning ühtäkki hakkab Liisa taas hingama.
Duo 4
H1:E15
Surmasüüdlane
27-aastane Ethel kohtub oma ema Marju surma-aastapäeval tema hauale minnes mehega, keda peab siiamaani süüdlaseks ema enesetapus 20 aastat tagasi, ning silme ette kerkivad taaskord sündmused aastast 1993...
Duo 4
H1:E16
Jõulud perega
32-aastane Liina on tüdinud igal aastal oma mehe Raivo vanemate juures jõulupühi veetmast ja tahab luua oma 3 lapse jaoks omaenda pere jõulutraditsioone. Raivo oma õe Kairi ja vanematega ei mõista Liina soovi ja algab tugev vastuseis ning peretüli.
Duo 4
H2:E1
Lastekodurivaalid
13-aastane lastekodus elav Kristi hakkab hellitama lootust, et lapsendamisvõimalusi uuriv 36-aastane Tiit just tema valiks. Kui ilmneb, et sama plaani peab ka lastekodu teine tüdruk, sama vana Liisa, algab tüdrukute vahel tuline rivaliteet ja otsene võitlus, milles kumbki tüdruk ei põlga ära ühtegi abinõud oma võimaluste suurendamiseks.
Duo 4
H2:E2
Südamlik ja traagiline lugu armastusest. 20-aastane Ingrid kohtub 42-aastase lahutatud ja lastetu Aarega. Mehe ja tüdruku vahel areneb armusuhe ja varsti tehakse juba plaane kooselu alustamiseks. Kuid armunute suhet panevad väga pahaks Aare 70-aastane ema Rutt, kellega Aare siiamaani koos elab ning eksabikaasa Helle, kes mõlemad omal moel hakkavad seda suhet lõhestama.
Duo 4
H2:E3
Internetiseiklus
34-aastane laotöötajast Marge elab suure osa ajast kahekesi oma 11-aastase tütre Lilianiga, samal ajal kui pereisa Toivo Soomes mööblitislerina raha teenib. Üksindustunne ja rutiin löövad naisel üle pea kokku ja oma halli ellu värvide toomiseks teeb ta omale konto täiskasvanute suhtlusportaali ning asub internetis meestega kelmikalt flirtima ette aimamata, milleni see kõik viia võib.
Duo 4
H2:E4
Lapse tuleviku jaoks
Mõnikümmend kilomeetrit linnast väljas maa-asula kortermajas elava 35- aastase üksikema Kätlini jaoks saab tema 7-aastase tütre Sofia tuleviku planeerimine eluküsimuseks ja ta asub selle nimel pingutama maksku mis maksab, mõtlemata materiaalsele küljele ning Sofia tegelikele võimetele.
Duo 4