Keelatud vili

Kohvikus töötava Yildize elu muutub, kui ta tutvub rikka seltskonnadaami Ender Arguniga. Ender peab lahutamisplaane oma abikaasast Halitist ning kavatseb kaasata sellesse Yildize. Ta teeb Yildizele tööpakkumise. Yildize õde Zeynep asub aga tööle Haliti sugulase ja äripartneri Alihani ettevõttes.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H5:E354
Feyza korraldab Cagatay jaoks Halit Caniga kohtumise, millest Aysel teada saab. Feyza kaotab enesevalitsuse ja räägib Cagatayle, et soovib temaga suhet ning et Atlas on tegelikult tema poeg. Ender kolib remondi ettekäändel Yildizi poole, et end tema tegemistega paremini kursis hoida.
Duo 4
H5:E355
Aysel ei suuda end tagasi hoida ja räägib Enderile, et Cagatay kohtus Feyza pool Halit Caniga. Yildizi suureks üllatuseks jätab Dogan kõigile mulje, justkui tal oleks Yildiziga suhe. Cagatay vannub Doganile ja Yildizile kättemaksu. Tal on nüüd vaid üks eesmärk, mille saavutamiseks on ta valmis kõigeks. Cagatay läheb Feyza ja Atlasiga isadustesti tegema, mis aga ei jää Caneril märkamata. Ömer aitab Cagatayl tagasi ettevõttesse tulla.
Duo 4
H5:E356
Ender paljastab Yildizi ees Feyza saladuse. Yildiz on Cagatays veelgi enam pettunud. Cagatay tahab Yildizile Kumru kaudu kätte maksta. Kumru on Cagatay tärkavast huvist tema vastu meelitatud.
Duo 4
H5:E357
Cagatay pakub Enderile koostööd. Cagatay viib avalikult Kumru restorani õhtustama ja teeb talle hiljem ka abieluettepaneku. Yildiz asub Dogani soovitusel tegutsema selle nimel, et Cagatay plaani ära rikkuda. Yildiz kolib ema ja pojaga tagasi koju ja väidab, et loobub lahutusenõudest.
Duo 4
H5:E358
Yildizi saabumisega on Cagatay plaanil kriips peal. Yildiz on kindel, et ei andesta Kumrule ega Cagatayle kunagi. Ender on segaduses, sest ta ei tea, kelle poole hoida. Yildiz korraldab Cagatayle üllatuseks abieluvannete uuendamise tseremoonia. Purunenud südamega Kumru haub uue plaani, kasutades selleks ära Ömerit.
Duo 4
H5:E359
Cagatay veendub, et Atlas on tema poeg ning lubab rahaliselt toeks olla, mis riivab sügavalt Feyza tundeid. Feyza otsustab, et lõpetab Cagatay kaitsmise ja tegutseb vaid enda kasu nimel, mistõttu otsib ta võimalusi Enderiga koostööd teha. Ent Ender tahab, et naine end kõigepealt talle tõestaks.
Duo 4
H5:E360
Feyzal õnnestub Arzu ettevõttest minema kihutada. Kumru avaldab, et on suhtes Ömeriga. Kumru paneb Cagatay valiku ette. Kuna Ömeril on Kumru vastu tunded, ei võta ta ümbritsevate inimeste hoiatusi Kumru suhtes kuulda.
Duo 4
H5:E361
Yildiz peab Kumru käitumist kahtlaseks ja hakkab Kumru ja Ömeri suhte tagamaid uurima. Ender on seitsmendas taevas, kui saab Doganilt teate, et temast saab Arzu asemel uus ettevõtte tegevjuht. Arzu aga ei jää käed rüpes ootama. Ta otsustab lüüa käed Dogani suurima vaenlase Sami Önderiga ja pakub ka Feyzale koostööd. Yildizi sõnade peale kavatseb Kumru teha Ömerile ettepanek abielluda.
Duo 4
H5:E362
Dogan avalikustab firmapeol Kumru ja Ömeri abieluplaanid. Cagatay tahab Yildizist võimalikult ruttu lahutada ja Kumru mäng lõpetada. Yildiz on suures masenduses, kui kuuleb, et Feyza poeg Atlas osutus Cagatay pojaks. Ömer tuleb oma tädiga Kumru kätt paluma. Dogan näeb, et Ömeri perekonna kombed erinevad tema pere omast kardinaalselt.
Duo 4
H5:E363
Ender märkab, et Feyzal on kurjad plaanid. Ta palub Caneril tagamaid uurida. Yildiz tahab paljastada Doganile, et Kumru ja Cagatay suhe endiselt kestab, ent satub ise Cagatay lõksu.
Duo 4
H5:E364
Kumru ja Cagatay vahel puhkeb uus tüli. Kumru otsustab vihahoos Ömeriga kiiremas korras välismaal abielluda, kuid räägib plaanist Ömerile, sest teab, et nii jõuaks uudis ka Yildizi kõrvu. Ender esitleb end ajakirjanike ees Dogani kallimana.
Duo 4