Võsavinkel
R 20:00 · Kordus R 02:25, E 09:20

Peeter Võsa eestvedamisel toimuv reportaažidesari Võsavinkel. Saatesarja jooksul võetakse ette rännak mööda Eestimaad, et üles otsida huvitavad karakterid ning persoonid. Eesti elu põnevamad nähtused ja tegusamad inimesed saavad kajastatud Võsale omases mahlakas ja sõnaosavas ning ootamatutest situatsioonidest pakatavas võtmes. 

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav
H5:E8
Naisrekkajuht Egge
Võsavinkli sõpradele avaneb harukordne võimalus veeta päev koos ühe paganama kange Eesti naisega. Heugenie “Egge” Kangur pööras omas elu uue lehekülje ning tegi teoks lapsepõlveunistuse. Ta hakkas rekkajuhiks.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2
H5:E9
Aardeotsijad
Lisaks sellele, et Meelis ja Jaanus on vennad, ühendab neid veel üks asi. Selleks on kirg magnetite vastu. Muhedad Raasiku mehed on ühed vähestest, kes meie vabariigis magnetitega aardeid otsimas käivad. Läbi kammitakse kõik jõed ja järved, kus vähegi varanatukest olla võiks. Ja kes otsib, see leiab.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2
H5:E10
Mati Sepp - metsalagastajate hirm
Mati Sepp on noormees, kelle südameasjaks on Eesti metsa tervis. Peeter Võsa uurib, kas tõesti suudab see mees üksi ära teha 2000 vallandatud metsavahi töö ning mis on selle ettevõtmise hind? Sõidame kaamerate ja mikrofonidega Lahemaa rahvusparki, millest on tasapisi saamas Lagemaa rahvuspark. Kes on süüdi? Mati teab!
Kanal 2
Kanal 2