Naistevangla: Oranž on uus must

Stardib ülimenukas ja rohkelt auhindu võitnud naistevanglasari, mis seni olnud nähtav vaid Netflixi vahendusel. Lugu toetub tõestisündinud loole. Piper Chapman saadetakse oma varases nooruses toime pandud kuritöö episoodi eest vanglasse. Piper pole tänasel päeval enam seesama tuulepäine noor naine, kes kümme aastat tagasi lennujaama tollist kohvritäie narkoraha läbi viis. Ent minevik saab ta kätte. Vabadusse jääb maha armastav poiss-sõber ja palju tulevikuplaane. Algab 15 kuud kestev lunastusteekond, mis võtab aga juba esimestest päevadest ja nädalatest täiesti ettearvamatu suuna.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2016
H4:E12
Loomad
Vangla „perede“ vahelised liidud muutuvad pärast seda kui Piscatella ja tema valvurid maha surutakse. Poussey, Judy ja Alex eelistavad vaadata tulevikku.
Duo 4
H4:E13
Röstsai ei muutu enam kunagi värskeks, 1
Bürokraatia ja kihav rahulolematus töötavad vastu Caputo püüdlustele hoida tundlikku olukorda kontrolli all.
Duo 4
H4:E14
Röstsai ei muutu enam kunagi värskeks, 2
Bürokraatia ja kihav rahulolematus töötavad vastu Caputo püüdlustele hoida tundlikku olukorda kontrolli all.
Duo 4
H5:E1
FOMO mäss
Kui vastasseis vanglas täiemahuliseks mässuks areneb, kasutavad mõned ettevõtlikud kinnipeetavad segadust ära. Taystee seisab silmitsi Caputoga.
Duo 4
H5:E2
Kurat, abiellu, Frieda
Kui vangid oma järgmist käiku kavandavad, kutsub Maria kabelis kokku erikoosoleku. Frieda kasutab lapsepõlves õpitud ellujäämisoskusi.
Duo 4
H5:E3
Segajad
Linda hakkab vanglat uues valguses nägema, samas kui Judys kasvab meeleheitlik soov põgeneda. Pimeduse varjus koostavad kinnipeetavad oma nõuete nimekirja.
Duo 4
H5:E4
Litchfieldil on annet
Red ja Blanca otsivad Piscatella kohta kompromiteerivat informatsiooni. Suzanne viib läbi seansi. Valvurid näitavad oma andeid "Litchfield iidolitele" kohtunikele Leanne'ile ja Angie’le.
Duo 4
H5:E5
Laula seda, valge Effie
Kui vangid hommiku-uudiseid vahetavad, satuvad Flaca ja Maritza tähelepanu keskpunkti. Brandy ja tema meeskond müüvad Judy oksjonil kõrgeima pakkumise tegijale.
Duo 4
H5:E6
Sõna otseses mõttes leegitsevad kuumad cheetod
Boo kaitseb Doggettit, Janae lohutab Sosot ja Lorna tuleb Nicky juurde. Sel ajal, kui Alex end aias varjab, otsustab Piper seisukoha võtta.
Duo 4
H5:E7
Põõsas ja poolik Snickers
Must Cindy mõtleb välja skeemi, kuidas Suzanne'i tähelepanu kõrvale juhtida. Taystee ja Piper otsivad viise Poussey mälestuse austamiseks.
Duo 4
H5:E8
Seotud rööbaste külge
Ajal, mil Taystee läbirääkijaga maha istub, viivad Red ja Blanca oma plaani ellu. Gloria annab Dayale nõu ja palub Caputolt teenet.
Duo 4