Kodud rahaks
K 20:30 · Kordus P 11:30, N 12:30

Uus lõbus kodukujundusseiklus tuleb hoogsalt kõige kavalamate sisekujundustrikkidega ja teeb ajale jalgu jäänud üüripesadest kodud, mille eest korteri uuel elanikul oleks lausa rõõm õiglast hinda maksta. Korteriomanikele tõttavad appi sisekujunduse fänn saatejuht Keili Sükijainen ja Eesti sotsiaalmeedia kõige energilisem sisustusentusiast, @homeinestonia Merlin Miido. Aega on kaks nädalat ja eelarves 1000 eurot, et teha ilmetust korterist paik, mida üürnik juba esimesest silmapilgust ihkaks oma koduks nimetada. Uue energilise ja nipirohke sisustussaate esimeses osas paneb 16-ruutmeetrine minikorter proovile nii korteri omaniku – kinnisvarafänn Ornella – kui sisekujundusentusiast Merlini. 1000-eurose eelarvega tuleb haiglalikult valgest karbist välja võluda hubane kodu, mis lausa kutsuks tulevasi üürnikke korteri eest senisest kõrgemat hinda maksma.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav
H3:E7
Keili ja Merlin lähevad Tartusse, et päästa üks korter päris õnnetust seisust. Kavalate nõuannete järgi asub tegutsema Laura, kes võttis endale eelmise aasta suvel pureda päris korraliku sisustuspähkli. Elukaaslase perekonnale kuuluvast üürikorterist haihtus võlgadega üürnik ja jättis endast maha ehmatava segaduse, mis sundis neid kogu korteri sisustusest vabanema. Nüüd on vaja pisike kodu kiiresti hubaseks tudengipesaks muuta, et möödunu unustada.
Kanal 2
H3:E8
Hooaja viimane!
Hooaja viimases saates saab sisekujundusentusiast Kirke enneolematult suure väljakutse. Keili viib ta Kolga-Aablas korterisse, mis on lausa 76-ruutmeetrine ja vajab hädasti täiesti uut sisustussuunda. Kodu kasuks räägib fakt, et see on juba pilgeni täis vanu asju, mida uueks vuntsida. Mahuka ülesande võtavad ette entusiastlikud Tiina ja Roland, kes peavad aga lisaks metsikule tööhulgale hakkama saama ka väga ootamatute takistustega.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2