Igavene armastus

Nihan ja Kemal armusid teineteisesse esimesest silmapilgust. Ent Emir ei kavatse selle armastusega leppida ja kasutab Nihani ainsat nõrkust, et survestada teda endaga abielluma. Kas Nihan murdub surve all või peab vaatamata kõikidele asjaoludele vastu?

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E110
Emir aitab Ozanil ja Zeynepil põgenemiseks valmistuda. Kemal teeb Asule abieluettepaneku. Emir kuuleb seda pealt ja räägib Nihanile. Kemali vanemad hakkavad rõõmuga kihluspeoks valmistuma. Nihan on meeleheitel.
Duo 4
H1:E111
Toimub Asu ja Kemali kihluspidu. Emir sunnib Nihani kohale minema. Tufan toob salvestused ja relva. Asu annab relva Emirile ja jätab salvestused endale. Ozan ja Zeynep põgenevad Tariki autoga. Emir annab politseile teada ja nad võetakse kinni. Nihan minestab kihluspeol.
Duo 4
H1:E112
Nihan tuleb haiglas teadvusele. Ozan viiakse vangi. Emir saab Nihani rasedusest teada, aga palub, et arst Nihanile ei räägiks. Asu ja Emir lähevad ema vaatama. Kemal kahtlustab, et Emir oli Zeynepi ja Ozani põgenemise taga. Tarik ja Zeynep ajavad kõik tagasi.
Duo 4
H1:E113
Emir uimastab Nihani, et lasta talle abort teha. Kogu pere külastab vanglas Ozani. Kemal saab Zeynepi ja Emiri kohta tõe teada. Emiril on Tufanile ülesanne.
Duo 4
H1:E114
Emir ähvardab Tufani ema tappa, kui too Kemali ei tapa. Tarik ja Banu abielluvad. Traagilised sündmused ei lase Nihanil raseduse üle rõõmu tunda. Kemal tulistab Emiri.
Duo 4
H1:E115
Kemali kuulatakse üle. Emir on operatsioonilaual ja jääb elama. Nihan saab teada, et lisaks Ozanile kaotas ta ka isa. Galip annab korralduse Kemal tappa. Nihan tunnistab kohtus Kemali vastu. Zeynep põgeneb ja kukub rongijaamas teadvusetult kokku,
Duo 4
H1:E116
Hakanil keelatakse Ozani juhtumit edasi uurida, kuid ta jätkab seda salaja. Zeynep saab haiglas teada, et kaotas lapse. Emir tuleb teadvusele ja kuuleb, et Kemali tulistatud kuul on tema kehas. Ta on ühest jalast liikumisvõimetu. Vildan kutsub Zeynepi enda juurde, et lapselapsest rääkida.
Duo 4
H1:E117
Nihan pääseb vanglasse Kemalit vaatama, aga Kemal keeldub kokkusaamisest. Asu saadetud ajakirjanikud piiravad Nihani ümber ja Nihan tunnistab, et saab Emiriga lapse. Nihan plaanib põgenemist koos Vildaniga. Emir nõuab, et Galip otsiks Nihani üles ja hoiaks teda kinni. Leyla saab Kemaliga kokku ja ütleb talle, et Nihani laps pole tema oma. Vildan saab teada, et Zeynepi rasedus katkes.
Duo 4
H1:E118
Kemal vabaneb vanglast. Nihani laps röövitakse ja ta on sunnitud Istanbuli naasma.
Duo 4
H1:E119
Kemal jätkab kättemaksu ellu viimisega. Nihan laseb Emiri jälitada, et oma tütart leida.
Duo 4