Armastuse hind

Uus Türgi sari! Gaziantepist pärit jõukas isand Halis Korhan elab perega Istanbulis. Kui ta pojapoeg Ferit taas pere mainet kahjustab, käsib perepea oma minial Ifakatil naasta kodulinna ja leida Feritile sobiv pruut. Suna ja Seyran on teise rikka Gaziantepi isandi tütred, kuid neid koheldakse kui orje. Vanema tütre Suna unistus on abielluda. Seyran aga soovib minna ülikooli, kuid ta unistuse ees seisab mitmeid takistusi.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2023
  • OsadesAfra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E24
Seyran saab lõpuks teada, mis Sultani ja Feriti vahel olnud on. Ta on vihane ja pettunud. Ferit tahab Seyranile olukorda selgitada. Teisalt on Ifakati plaan täitumas – Kaya ja Suna muutuvad lähedasemaks, kuigi Kazimil on neist teistsugune ettekujutus. Kazim näeb neid suudlemas ning ähvardab tappa nii Sunat kui ka Kayat. Mõlema elu päästmiseks ütleb Suna isale, et ta abiellub Kayaga. Pelin ja Zerrin saabuvad Pelini onu Sehmuzi koju.
Duo 4
H2:E25
Seyran näeb Ifakati plaani läbi, aga ta ei suuda Sunat selles veenda. Suna on otsustanud iga hinna eest Kayaga suhtesse astuda. Pelin ja Zerrin kavandavad Pelini pojale teistsugust saatust ja paluvad Pelini onu Sehmuzi abi, kuid tundub, et pikemas perspektiivis avaldaks see Pelinile negatiivset mõju. Sehmuz saab teada, et Pelin kannab abieluvälist last ning ründab Zerrinit. Abidini süda murdub, kui kuuleb, et Suna abiellub Kayaga. Ta süüdistab end selles, et on Suna kaotanud.
Duo 4
H2:E26
Nükhet kasutab oma plaani täide viimiseks Sultani ja ajakirjaniku Taylani abi, ent ta plaan on läbikukkumise äärel. Pelin saab teada, et ta onutütar Piril on juba oma esimese plaani Seyrani ja Feriti lahku ajamiseks täide viinud. Kaya ei nõustu ema plaanidega ning tegutseb omaette. Kaya kinnitab Sunale, et ta kavatsused temaga abielluda on tõsised. Kui Nükhet näeb, et Ifakat tema pojaga mängib, kuulutab ta Ifakatile sõja. Ifakat tajub, et Nükhet on ettearvamatu naine.
Duo 4
H2:E27
Pinged tõusevad veelgi, kui Ifakat palub Feritil Taylani asi korda ajada. Ta pole ka unustanud seda, et Ferit mainis talle purjuspäi, et temast saab isa, kuid Ferit eitab seda. Suna ja Seyrani vahel puhkeb enneolematu tüli. Ferit ründab koos Abidiniga Taylanit ning otsib oma küsimustele vastuseid. Seyrani maailm variseb kokku, kui ta näeb pilti, kus Ferit klubis ühe naisega suudleb. Ifakat ja Ferit loodavad Nükheti vahele võtta, aga naine on selleks ettevalmistusi teinud. Ta lahkub suure skandaaliga häärberist.
Duo 4
H2:E28
Ferit arvab, et ta ei satu hätta, kui hoiab Taylanit kinni, kuid ta ei tea, et Taylani peamine trump on pilt, kus Ferit suudleb Pelini kõhtu. Ta lubab Seyranile, et tõestab, et klubis tehtud suudluspilt on kellegi kokkumäng. Ka Kazim juhtub seda fotot nägema. Nükheti lahkumine häärberist ei muuda midagi. Halis teatab, et Kaya ja Suna kihluvad. Nükhet läheb Zerrini poole, et tulla tagasi veelgi suuremate plaanidega. Ifakat palub oma alluval Feritit jälitada.
Duo 4
H2:E29
Ferit kohtub Peliniga, et olla kindel, et tema polnud see, kes Seyranile temast foto serveeris. Ka seekord õnnestub Pelinil teda veenda. Ifakat saab teada, et Ferit kohtub endiselt Peliniga. Seyran läheb rääkima nii Ifakati kui ka Kayaga. Kayaga vesteldes ei lähe kõik päris plaanipäraselt ning Suna süüdistab teda selles, et ta ei soovi talle head. Seyran saab kõne Senalt, kes väidab end fotol olevat ning ta otsustab neiuga kohtuda.
Duo 4
H2:E30
Suna on otsustanud Kayaga kihluda. Abidinil on raske seda kõike pealt näha. Pirilil tekib mõte ja ta annab oma isale Sehmuzile teada, et Pelin kodust lahkus ja ühe mehega kohtus, kuid Nükhet rikub ta plaani, kui ütleb Sehmuzile, kes Pelini lapse isa on. Sena kohtub Seyraniga, mis on osa plaanist Seyrani ja Feriti abielu lõhkuda. Seyranil tekivad aga kahtlused, millele ta üritab kinnitust leida. Ferit kohtub Sehmuziga ning ütleb, et ta ei lahutaks oma naisest, kuid lubab oma lapse eest hoolt kanda. Sehmuz aga teeb Feritile teatavaks oma tingimused.
Duo 4
H2:E31
Ferit vihastab, kui mõistab, et Ifakat on lasknud teda jälitada. Ifakat aga heidab talle ette, et on tema eest Pelinit ja ta lapseootust varjanud. Ferit on niivõrd meeleheitel, et palub Ifakati abi. Ifakat soovitab Feritil vanaisale kõik ära rääkida. Seyranit ajab foto ikka veel segadusse ning ta läheb Feritiga tülli. Ferit räägib oma vanaisale lapsest, keda Pelin ootab. Halis lubab Feritile toeks olla, mis ka ei juhtuks. Piril, Pelin ja Sena üritavad välja mõelda, kuidas Feritit ja Seyranit lahku ajada. Suna on kihluse pärast ärevil, aga talle meeldib Kaya üha rohkem.
Duo 4
H2:E32
Kõigest hoolimata õnnestub Sunal ja Kayal kihluda. Taylan helistab Abidinile ja ähvardab teda. Abidin ütleb Feritile, et ta ei saa enam oma suurt saladust Seyrani eest varjata, vastasel juhul saab Seyran uudisest teada ajakirjanduse kaudu. Suna heidab oma õele ette, et ta tema kihlusõhtule kaasa ei elanud. Seyran avab end Sunale ja räägib, mille pärast ta tegelikult end nii halvasti tunneb. Ferit ja Halis külastavad Sehmuzit. Seyran läheb Sehmuzi koju, et uurida, kes Sena tegelikult on.
Duo 4
H2:E33
Nükhet alandab Sunat ja soovitab tal Kayaga abiellumisest loobuda, väites, et Kaya vaid kasutab teda kättemaksuks ära. Suna kuuleb, kuidas Kaya tunnistab, et ta tegelikult Sunat ei armasta, vaid teda haletseb, kuid ta ei kavatse ka Nükhetile meele järele olla. Sehmuz esitab Feritile ja Halitile ultimaatumi. Pelin kardab, et ta onu paneb ta turvamehega paari, kui Ferit ei soostu oma abielu lahutama, et temaga abielluda.
Duo 4