Armastuse hind
E-R 16:00

Uus Türgi sari! Gaziantepist pärit jõukas isand Halis Korhan elab perega Istanbulis. Kui ta pojapoeg Ferit taas pere mainet kahjustab, käsib perepea oma minial Ifakatil naasta kodulinna ja leida Feritile sobiv pruut. Suna ja Seyran on teise rikka Gaziantepi isandi tütred, kuid neid koheldakse kui orje. Vanema tütre Suna unistus on abielluda. Seyran aga soovib minna ülikooli, kuid ta unistuse ees seisab mitmeid takistusi.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E78
Ferit tülitseb Peliniga tema ema pärast. Pelinit häirib, et Ferit on temast kaugenemas. Seyran helistab Feritile ja ütleb, et on valmis nende esimeseks ühiseks ööks. Ferit kiirustab pärast tööd Seyrani juurde, aga tal tuleb veel enne oma emaga rääkida. Nad räägivad Pelinist ja Feriti lubadustest Pelinile ning nende juttu kuuleb pealt Seyran, misjärel puhkeb Seyrani ja Feriti vahel uus tüli. Orhan on mures, et ta isa saab tema salajastest tehingutest teada.
Kanal 2
H1:E79
Seyran võtab sõrmest abielusõrmuse, mis tekitab Korhani häärberis uusi pingeid. Ifakat on leidnud Sunale kosilase. See uudis muudab rahutuks nii Suna kui ka Abidini, kes on salaja teineteisesse armunud. Halis saab teada, et tal tuleb kohtuda taas oma kunagise vaenlasega, kes on Suna kosilase vanaisa. Zerrin läheb Seyranile end tutvustama.
Kanal 2
H1:E80
Pelini ema Zerrin räägib ostukeskuses Seyraniga. Ta nõuab, et Seyran tema tütre ees vabandust paluks. Seyran räägib sellest Feritile. Ta on Feriti peale vihane, et lubab sel kõigel juhtuda. Ferit helistab Seyrani eest salaja Pelinile. Suna läheb oma kosilase Saffetiga esimesele kohtingule. Ka Ferit ja Seyran tulevad Sunaga kaasa. Murtud Abidin sõidutab nad restorani. Kohtingul selgub, et Suna ja Saffet ei sobi hästi kokku, mille üle on Sunal väga hea meel.
Kanal 2
H1:E81
Seyran ja Ferit tülitsevad taas Pelini pärast. Orhan läheb Defnele külla, kui kuuleb, et ta on haige. Defne meenutab nende ühist minevikku ja muutub emotsionaalseks. Suna ja Abidin leiavad võimaluse omavahel rääkida. Suna ütleb Abidinile, et oht on möödas, aga kui ta vanemad tahavad teda kellegagi paari panna, siis ei ole tal võimalust keelduda. Zerrin helistab Seyranile uuesti ja kutsub ta enda poole. Kuigi Seyran ei soovi minna, ähvardab Zerrin helistada Seyrani emale. Kui Seyran Zerrini ja Pelini poole jõuab, näeb ta, kuidas Pelin seal Feritiga meeleolukalt juttu ajab.
Kanal 2
H1:E82
Seyran tormab Pelini korterist välja niipea, kui seal Feritit näeb. Ferit pahandab Pelini ja Zerriniga. Ferit üritab end välja vabandada, aga Seyran tunneb end lootusetult. Ta usub, et lõpuks läheb Zerrin ikka tema emaga rääkima. Üha rohkem räägitakse võimalikkusest panna Suna paari Saffetiga. Seda kuuldes läheb Abidin endast välja. Zerrin võtab seekord ette külastuse Seyrani ema Esme juurde.
Kanal 2
H1:E83
Zerrin lahkub Sanlide majast Esmet nägemata. Ferit palub Metinil kustutada turvakaamera salvestised, kus Zerrin peal on. Ifakat ütleb Sunale, et ta teab tema ja Abidini suhtest ning et nende suhtel ei saa olla tulevikku. Sultan märkab Abidini Suna toaakna all ning narrib teda. Ferit räägib oma emale, et Zerrin püüab Esmega kohtuda. Seyran otsustab, et räägib kõik oma emale ära.
Kanal 2
H1:E84
Ferit, Seyran, Suna, Abidin ja Saffet, kes soovib Sunaga abielluda, valmistuvad väikseks jahisõiduks väinal. Orhan saab taas kokku oma kunagise kallima Defnega. Nende vahel tekitab endiselt pingeid tõsiasi, et Orhan abiellus kunagi tema asemel Gülgüniga. Gülgün kahtlustab, et Orhan võib teda Defnega petta, ent ta rõõmustab, kui tema oletused ei osutu tõeks. Seyran räägib kogu tõe Feriti kohta oma emale ja tädile. Seejärel otsustab ta koos emaga minna Zerrini ja Pelini poole. Ferit saab sellest teada ja kiirustab samuti kohale. Zerrin esitab Esmele ja Seyranile ultimaatumi.
Kanal 2
H1:E85
Seyran arvab ekslikult, et Ferit rääkis Pelinile Seyrani eraelust. Ta on mehe peale maruvihane. Feriti ja Seyrani tüli käigus tõstab Ferit Seyrani vastu käe. Seda nähes ei suuda Seyran kauemaks Korhanite häärberisse jääda. Ta lahkub sealt ja läheb isakoju tagasi. Ferit vannub, et tal polnud mõttes Seyranit lüüa. Kui Seyran paneb Halisiga rääkides toru ootamatult hargile, muutub kõik veelgi segasemaks. Ifakat ja Zerrin plaanivad Seyrani minema saata ja panna Ferit paari hoopis Peliniga.
Kanal 2
H1:E86
Ferit läheb endast välja, kui kuuleb Ifakati käest Abidini ja Suna suhte kohta. Seyrani lahkumine häärberist ja see, kui Abidin ründab köögis Sultanit, kui saab teada, et too paljastas ta saladuse, tähendab, et Ifakati plaanid lähevad just nii, nagu ta lootnud oli. Kui Seyran jääb endale kindlaks, et ta ei lähe häärberisse tagasi, peksab Kazim teda, ent ta ei muuda meelt. Hiljem õhtul helistab Kazim vihasele Halisile, et rääkida põhjusest, miks Seyran pole tagasi kodus.
Kanal 2
H1:E87
Kui Seyran ei vasta Feriti kõnedele, tuleb Ferit temaga kohtuma, kuid vestlusest pole mingit kasu. Hiljem saab Ferit kõne oma ammuselt sõbrannalt, teadmata, et selle taga on Pelin. Ifakat annab Halisile teada, et Latif maksab salaja häärberi töötajatele omast taskust preemiaid. Latif langeb Halisi soosingust. Ifakat aga kasutab võimalust, et Halisiga ära leppida. Ifakati leitud kosilasperelt tuleb Kazimile kõne, et Saffet soovib Sunaga abielluda.
Kanal 2