Rita köök
L 10:00

Soe ja südamlik retseptimeister Rita Osa kutsub meid kaasa oma armsasse kööki ning jagab avasaates koos TFTAKi toiduteadlase Rain Kuldjärvega geniaalseid retsepte hapendatud toitudest. Tee kaasa kimchi-pannkoogid, tummine hapukapsasupp ning õpi ise tegema klassikalist hapukapsast ning hoopis eksootilisi hapendatud sidruneid.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav
H1:E8
Hommikusöökide eri
Rita kööki astub sisse globaalse kokandusmaailma tõusev täht Noel Moglia, Eesti noormees, kelle põnevatete töövõtete ja geniaalsete nippide toel valmivad põnevad hommikusöögid. Kui Rita üllatab tippkokka Dutch Baby ahjupannkoogiga, siis koos valmistatakse legendaarne magus hommikusöök "vaesed rüütlid" sidrunikreemiga ning kaks restoraniväärilist hommikuvõileiba munast.
Duo 4
H1:E9
Hooaja eelviimane saade! Ritale tuleb külla peakokk, disainer Maru Metspalu, kellega koos uuritakse, kuidas nutikalt, soodsalt ning keskkonnasõbralikult teha süüa sedasi, et ühe katuse all saavad kõhu täis nii veganid kui loomse sööjad. Ühiselt tehakse põnevat kikerherneomletti ning restoraniväärilist saiavormi, kuid saatest ei puudu ka pööraselt ägedad pannkoogid ning hea kohvijook.
Kanal 2
Duo 4
H1:E10
Emadepäeva eri - Hooaja viimane!
Hooaja viimane saade, emadepäeva eri! Rita köögiseiklustele teleekraanil paneb südamliku punkti kooskokkamine Rita ema, laulja ja teatritegelase Marta Ojaga. Rita on öelnud, et tema ema ongi põhjus, miks naisest retseptimeister ja kokk sai. Isiklikus ja soojas saates tehakse koos hapendatud sidrunite marinaadis ahjukana ning tervislikku kinoasalatit. Kuid enne veel üllatab Rita oma ema uhke pannkoogitordiga.
Kanal 2
Duo 4