Mõrvad mägedes
E-R 17:00 · Kordus E-R 11:30

Paulsen ja Beissl hakkavad lahendama juhtumit, kus tunnistaja väidab, et keegi lükkas eaka mehe mäest alla. Mees jääb ellu, aga kes ja miks peaks tahtma talle haiget teha?

  • PäritolumaaSaksamaa
  • Valmimisaasta2022
  • OsadesAndreas Giebel, Peter M. Marton, Ines Lutz
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H3:E9
Röövitud pruut
Vana kombe kohaselt toimub pulmas pruudirööv ning peigmees peab röövitud pruudi üles leidma. Kui värske abielumees oma kaasa leiab, on too surnud.
Kanal 2
H3:E10
Hammustatud
Koer Spezl on šokis: tema peremees Werner Bayer, Berchtesgadeni otsingu- ja päästekoerte ühingu asutaja ja koolitaja, on labidaga tapetud.
Kanal 2
Kanal 2
H3:E11
Mesilase torge
Kosmeetikasalongis sureb anafülaktilise šoki tagajärjel hüaluroonhapperavi käigus klient. Selgub, et süstlas oli hoopis mesilasmürk, mille suhtes naine oli allergiline. Kas mõrv on seotud ajalehetoimetusse saadetud anonüümse kirjaga, milles vihjati puudujääkidele salongis? Või on süüdi hoopis naise abikaasa?
Kanal 2
Kanal 2
H3:E12
Kättemaks on kibe
Internaatkoolist leitakse Pascali surnukeha, kes polnud kaasõpilaste seas eriti popp - ta polnud hea õpilane, kuigi viimasel ajal olid ta õpiedukus paranenud. Uurimine keskendub kooli rattapargis toimuvatele jõukudevahelistele tülidele, ent kui Caro taastab Pascali mobiiltelefonist leitud video, saab kõik selgemaks…
Kanal 2
Kanal 2
H3:E13
Vabalangemine
Mägedes hukkub fotograaf, kes oli suhtes kuulsa ekstreemronija Anna Falteriga. Annal on firma, mis juhendab mägedesse tulnud turiste. Kui uurimisel selgub, et tegelik sihtmärk oli hoopis Anna, võtab uurimine uue pöörde. Kahtlusaluseks saab Anna ammune rivaal Rainer.
Kanal 2
Kanal 2
H3:E14
Pargivahi surm
Pargivaht Timo Roiss leitakse Berchtesgadeni rahvuspargist surnuna. Selgub, et äkilise loomuga Timoli oli probleeme nii oma ülemusega kui ka oma venna perega, kes korraldas pargis matku. Siis avastavad uurijad jäljed lõkkest, mille tegemine on rahvuspargis keelatud. Mis tegelikult juhtus sel õhtul enne Timo surma?
Kanal 2
Kanal 2