Märtsis jõuab Kanal 2 ekraanile uus mälumäng “Mis? Kus? Millal?”, kuhu kõik televaatajad saavad oma küsimusi pakkuda. Kui stuudiovõistkond ei oska küsimusele vastata, võidab selle saatnud televaataja raha – küsimuste auhinnafond on üle 10 000 euro! Küsimusi saab postitada Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Hea küsimus peaks sisaldama endas kõike vastamiseks vajalikku. Eelistatud on loogilist tuletamist võimaldavad küsimused, mis ei eelda vastajalt konkreetse fakti (nimi, aastaarv, jne.) teadmist. Kanal 2 kodulehelt leiab „Mis? Kus? Millal?“ kohta palju lisainfot, sealhulgas ka valiku näidisküsimusi, mis aitavad saate olemust paremini mõista.

Stuudios vastab televaatajate küsimustele 6-liikmeline võistkond, mis koosneb tippmälumängutitest ja laia silmaringiga avaliku elu tegelastest. Seega võistlevad omavahel justkui kaks võistkonda – küsimusi saatnud televaatajad ja stuudiovõistlejad. Mäng käib 6 punktini ja kumb võistkond need esimesena täis saab, see võidab mängu. Lisaks võidab iga televaataja, kelle küsimusele ei osatud õigesti vastata, saatest rahalise auhinna.

Kaasakiskuv intellektuaalne mälumäng “Mis? Kus? Millal?” sai alguse Venemaalt, kus see on juba aastakümneid eetris püsinud, loendamatuid auhindu võitnud ja sadu miljoneid vaatajaid vaimustanud. Tänaseks on see nutikas ja vaatemänguline saateformaat jõudnud paljude muudegi maade tele-ekraanidele. Kanal 2-s alustab „Mis? Kus? Millal?“ juba märtsis.

Küsimusi saab postitada Kanal 2 kodulehel või saates e-maili aadressile kysimus@kanal2.ee. Kindlasti tuleks kirja panna küsimus ja õige vastus, oma nimi, kontakttelefon ja meiliaadress, viide küsimuse allikale ja enda foto.

Saate erilehte vaata SIIT!