Pühapäeval 17. märtsil kell 20 algab Kanal 2e selle kevade suursaade, kaasakiskuv mälumäng "Mis? Kus? Millal?". "Mis? Kus? Millal?" on haarav otsesaade, kus 6-liikmeline tuntud inimestest ja tippmälumänguritest koosnev stuudiovõistkond peab vastama televaatajate saadetud küsimustele. Kui nad ei suuda minuti jooksul küsimusele õigesti vastata, võidab selle esitanud televaataja raha.

Kumb võistkond – televaatajad või stuudiomängijad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate! Kaasakiskuv intellektuaalne mälumäng “Mis? Kus? Millal?” sai alguse Venemaalt, kus see on juba aastakümneid eetris püsinud, loendamatuid auhindu võitnud ja sadu miljoneid vaatajaid vaimustanud. Tänaseks on see nutikas ja vaatemänguline saateformaat jõudnud paljude muudegi maade tele-ekraanidele.

Praeguseks hetkeks on televaatajad saatnud üle 2000 küsimuse, mis on üle ootuste tore, aga ikka ja jätkuvalt võib oma küsimusi postitada aadressile kysimus@kanal2.ee või Kanal 2 kodulehel, kus on ka rohkem infot saate enda ja küsimuste esitamise kohta.