Täna kell 20 algab mälumängusaate “Mis? Kus? Millal?” poolfinaalseeria, kus esimesena astub televaatajate vastu Eesti mälumängumeistri ja õpetaja Tiit Naaritsa võistkond, kuhu kuuluvad ka Saaremaa juurtega mehi - jurist Marko Siil ja keskkonna-spetsialist Hugo Tang.

Enne poolfinaali küsisime Tangilt ja Siililt kumba konkurenvõistkonda peavad nad tugevamaks vastaseks, kas Alliku või Habali oma?

Tang: Tugevamaks konkurendiks pean Alliku võistkonda. Allik on tugev kapten. See kui tugev on kapten ja kui otsustuskindel, kui tugevalt ta seda mängu juhib, see on väga tähtis. Eelmängudel teadsin vastuseid nendele küsimustele, millele Habali võistkond ei osanud vastata, aga Alliku võistkond vastas õigesti ka neile, mida ma ei teadnud.

Siil: Mõlemad võistkonnad on väärilised konkurendid, koosnevad tarkadest, laia silmaringiga inimestest. Kes neist valusam vastane võiks olla - raske pakkuda, eelkõige tuleb meil endil hea tulemus saavutada. Ma arvan, et meie tiimi eeliseks poolfinaalis võib olla see, et mängime esimesena ehk pingevabamas õhkkonnas kui konkurendid - meil ei ole mingeid painavaid resultaate silme ees, mida me igal juhul edestama peaksime.

Kui tähtsaks peavad mehed aga "Mis? Kus? Millal?" superfinaali pääsemist ja kas neil ka tuliseid poolehoidjaid on?

Tang: Eks ikka elatakse kaasa, ka siis kui finaali ei pääse. Eks see finaalipääs tähendab teatud au ja kuulsust - et saaks olla kõvem kui Allik ja Habal .

Siil: Finaali jõudmine on arvatavalt iga poolfinalisti eesmärgiks, kuidas siis muidu! Rõõmu valmistaks kangetest konkurentidest (televaatajad, konkureerivad võistkonnad) parem olemine kindlasti. Tegemist on siiski meeskondliku mänguga, mistõttu ka heameel oleks pigem siiski tiimi edu üle.

Esmene "Mis? Kus? Millal?" poolfinaal juba täna kell 20 Kanal 2s.