Täna Kanal 2 ekraanil toimunud “Mis? Kus? Millal?”esimeses poolfinaalis tuli Andrei Korobeinikul vastu võtta valus kaotus (5:6) televaatajatele. See aga ei tähenda, et võistkonna lootused superfinaali pääseda oleks kustunud...

“Mis? Kus? Millal?” sügishooaja poolfinaali jõudsid Andrei Korobeiniku ja Hannes Rummi võistkonnad. Kuigi Korobeiniku võistkond kaotas tänase lahingu, ei ole superfinaali pääsemine võimatu - kõik oleneb sellest, kas tuleval laupäeval teeb Hannes Rummi võistkond Korobeiniku omast parema või kehvema tulemuse.

Andrei Korobeiniku võistkonnas mängisid Riigikogu esimees Ene Ergma, uuriv ajakirjanik Janar Filippov, meelelahutaja Arlet Palmiste, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloog Boris Gabovitš.

Saate parimaks mängijaks valis vahekohtunik Erki Berends võistkonna kapteni Andrei Korobeiniku, kes sai kingituseks Lauri Leesi valitud ja allkirjastatud raamatu “Versailles”.

Kalev Vapper valis mängu parimaks küsimuseks koduperenaise Kati Matsalu küsimuse. Kati tahtis teada, millise seadme väärkasutamine põhjustas 1945. aastal Saksa allveelaeva uppumise. Palju elevust tekitanud küsimuse õige vastus oli, et meeskonnaliige kasutas valesti kõrgtehnoloogilise WC poti loputussüsteemi ja see sundis aluse pinnale tõusma, pärast mida vaenlane seda tulistas. Kati teenis saatest kokku 400 eurot.

Poolfinaalides ja superfinaalis esitavad mängijatele oma mälumängu-küsimuse ka konkurentsist välja langenud võistkondade kaptenid. Täna üllatas mängijaid Jaan Allik musta kasti küsimusega, millele targad aga vastata ei osanud.