Saatejuht Keili Sükijainen toob vaatajateni loo Sandrist, kes on teinud elus mitmeid valesid otsuseid ja valikuid, mis ta vanglaseinte vahele viisid. Tänaseks on endine tegija narkomaailmas oma elus aga totaalse kannapöörde teinud.

 

 

Sander oli tegus ehitusettevõtja kuni läbi alltöövõtu tekkinud pankrot talle suured võlad kaela tõi.

Võlgade tasumiseks väljapääsu otsides viis elu ta kokku inimestega, kes pakkusid kerget teenistust. Esialgu narkodiilerina. Sealt edasi muutus aga narkoäri suuremaks ja suuremaks ning ühel hetkel tuli hea elu ja kiirelt kätte voolanud rahavoogudele lõpp kui politsei ta arreteeris ja ees ootas kaheksa aastat vanglat. Vaid aasta varem oli ta leidnud oma eluarmastuse, kellega abiellus ning kes teda nüüd ootama jäi.

Vanglas otsustas ta kogu oma senise elu jätta ja tegi oma elus täieliku kannapöörde ja seetõttu tuli kaheksa aasta asemel vanglas istuda vaid neli. Välja saades jäi ta endale kindlaks ja hakkas üles ehitama täiesti teistsugust elu ja ise aitama abivajajaid. Praeguseks on ta juba viis aastat pühendunud kodutute aitamisele. Ta jagab neile Tallinna Keskturul toitu ning püüab neid tagasi reele aidata, sest ta teab kui keeruline on tulla välja mustast minevikust.
 

 

„Südamesoov“ on Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast „Reporterit“.